fredag 10 februari 2017

Fasadplåt priser säljes

Fastigheten säljes med eller utan nuvarande ägaren som hyresgäst. Jag presenterade mig och sa att jag var intresserad av ett garage. Behöver ni takplåt, fasadplåt , rännor, rör, bleck och.


Fasadplåt priser säljes

Renoverad skorsten under tak och ny plåt på utsidan. Ytterväggar av fasadplåt och yttertak med takpapp. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata.


Fasadplåt – en bra investering. Vi på MeraTak kan fasadplåt och har sedan 80-talet tillverkat fasadplåt av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser i vår verkstad i Anderslöv. Med ett starkt kundfokus strävar vi efter att kunna erbjuda produkter av hög kvalitet till alla typer av byggnader. Vi är en leverantör av stål som ska sälja prima stålplåt från ledande stålverk till bra pris åt alla med snabba leveranser och bra. Plåtslageri med egen tillverkning av takplåt och fasadplåt.


Företagets styrka är snabba leveranser till konkurrensmässiga priser , korta beslutsvägar, bra. Egen tillverkning och snabb leverans. Takplåt, fasadplåt , hängrännor, stuprör, snörasskydd och det mesta som du behöver när du står inför en renovering eller en nybyggnation. Vänd er till oss när ni vill ha professionell rådgivning då det gäller tak- och fasadplåt , vi lämnar gärna en offert på material till er renovering eller nybyggnation. Montera den liggande eller stående, eller blanda för en spännande mix.


Den inbyggda flexibiliteten gör det lätt att skapa krökta ytor. Inga andra kostnader tillkommer. Var vänlig uppge om retursäck finns vid beställning.


Den nya säcken har svart myggnät på sidor och inehåller dryggt 8kbm men 1kr i pant. Ibland har man dock läkt som ligger uppe på takstolarna. För dessa fall finns en bärande upplagsprofil som bär mellan läkterna. Upp till 9mm mellan läkterna är acceptabelt! Kanalplasttak som säljes komplett med kanalplastskivor, profiler och tillbehör.


UV-beständig kanalplast till uterumstak och skärmtak. Vi erbjuder bland annat fasadplåt , luftare och plåtkassetter. Se ett urval av våra egentillverkade produkter. Klicka för större bild ! En populär fasadprofil med plana vågtoppar och smala bottnar. Kvalitets garanti på alla våran produkter.


Pga tappat intresse så säljes följande! Kläder Monard i skick som nya där namnet lätt tas bort, Jacka strl o byxor strl samt ett par helt nya byxor i samma modell strl lite längre o vidare runt höfterna. Säljes inkl demontering och inplastning för transport. Transport och återmontering kan tillhandahållas.


Kontakta oss för mer fler bilder, ritning och pris. Detta objekt är ett fynd för rätt köpare! Handla säkert Använd alltid Digitalt Köpekontrakt.


Fasadplåt priser säljes

Helst ska du göra affären mellan fyra ögon. Vi har resultat för Permobil till salu till de bästa priserna. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr.


Kolla alla annonser från hundratals.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg