tisdag 23 oktober 2018

Cellplast 30mm

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. XPS-typen av cellplast är ett jämnare material än annan cellplast. Den väger mer, men ger bättre skydd mot fukt och tål högre tryckbelastning. Den är även väldigt enkelt att anpassa då det går att slipa den med sandpapper. Expanderad cellplast har god isoleringsförmåga då den består till procent av innesluten luft.


Cellplast 30mm

Den har även hög fukttålighet och ger därför ett bra skydd mot, kyla, vin fukt och mögel. Flytblock för att tillverka bryggor är ett annat populärt användningsområde. Dessutom passar cellplasten även perfekt som flytblock för bryggor tack vare sin låga vikt och starka bärförmåga.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Det byggs med cellplast i grun vägg och tak, inga problem om man har en stomme som klarar av de kapillärbrytande egenskaper som väggcellplasten har. Som brandskydd kompletteras cellplasten med en brandtålig skiva.


EPS-typen av cellplast är en expanderande cellplast som till största delen består av innesluten luft som kom dit under tillverkningen. De har hög fukttålighet och ger bra skydd mot inte bara kyla och vin utan även fukt och mögel. Om du ska bygga nytt och lägga grund för ditt hus kommer du att tjäna på att gjuta in cellplast i betongen.


För Isolering av platta på mark, väggar och tak. De används därför där lasterna är högre än de cellplastskivorna av EPS klarar av. XPS-skivorna har också en lägre vattenupptagning än cellplastskivor av EPS varför de ofta används som tjälisolering. The XPS extruded polystyrene is a modern insulating material Thanks to its closed-cell internal structure it demonstrates a number of unique features which are. Du hittar cellplast från olika varumärken som till exempel Jackon.


För oss är det kvaliteten som är viktigast och vi tycker att alla ska ha rätt till kvalitet, oberoende av storleken på din plånbok. Den är alltså oljebasera har en väldigt god isoleringsförmåga och kan stå emot fukt. Cellplast Jackon Jackpor S1EPS. Med hjälp av cellplasten kan du isolera mot markkyla och på så sätt hålla vin vatten och mögel borta från huset.


Andra användningsområden är takisolering samt för isolering av fasader. Felaktigt kan vi tycka har därför cellplasten fått skulden för de senaste årens fuktproblem i väggar. Men cellplast har använts i pooler och grunder i år utan fuktproblem. Men man måste använda materialet rätt.


Cellplast 30mm

Det finns många olika användningsområden för cellplast. Det vanligaste är att använda cellplast som isolerande. Ett isolermaterials främsta egenskap är dess värmekonduktivitet, även kallat lambdavärde.


Värmekonduktiviteten beskriver förmågan att leda värme. För ett isolermaterial ska värdet naturligtvis vara så lågt som möjligt. Glasull, stenull och olika cellplaster har i stort sett samma värmekonduktivitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg