torsdag 4 oktober 2018

Lura pojkvännen

Lura pojkvännen

Pojkvännen anhålls i sin frånvaro, skäligen misstänkt för mord. Polisen går ut med ett riks- och zonlarm i jakten. Vänner och anhöriga samlas i Skoghall och tänder ljus och sörjer. På kvällen, vid 18:3 grips pojkvännen i Enköping och förs till Karlsta där ett första förhör hålls.


Jill Johnson och pojkvännen Mattias Elg är nyförälskade. På Instagram tackar hon en vän för att överraskningen blev lyckad. P säg till vad ni tycker om dom. Här är de: lura honom att åka en lång bit för att träfffa mig där jag egentligen inte är.


Jag är en årig tjej som är förlovad med min underbara pojkvän. Vi har varit tillsammans i snart år och. Men reaktionen sen blev nog inte riktigt som hon hade tänkt sig. Men då kommer den oväntade vändningen. Skrattar bäst som skrattar sist, heter det ju.


På morgonen juli ringde hon sin son - då svarade pojkvännen och sa att Jens stod i duschen och skulle ringa tillbaka. Våra väskor med mobiler kommer i kväll. Det gjorde han aldrig. Så messar våra familjer då. Om hon nu jätte gärna vill bli mamma kan hon allt dumpa honom, skaffa en ny pojkvän som delar hennes drömmar vid samma tidpunkt, och skaffa barn med han.


Så gjorde pojkvännen för att lura Jens familj. I över en vecka försökte den misstänkta mördaren övertyga närstående att Jens Janzon fortfarande var vid liv. Imorgon är det ju april så jag tänkte lura min pojkvän men kan inte komma på något bra att luras med. -kanalen Jinkies TV gav sig ut på stan för att lura intet ont anande tjejer.


Idén var att plocka upp en oanvänd kondom som pojkvännen skulle ha ”tappat”. Lurade pojkvän – riskerar fängelse. Den 25-åriga kvinna som åtalats för flera fall av olika bedrägerier har erkänt nya brott under rättegången.


Den 35-åriga kvinnan, hemmahörande i Jämjö, fick i torsdags kväll meddelanden från vad hon trodde var sin pojkvän som uppmanade henne att swisha pengar till henne, vilket hon också gjorde. Men det var inte pojkvännen som hade hört av sig, utan någon okänd person som vilselett henne att göra felaktiga swishbetalningar på ett okänt belopp. Enligt polisen ska mannen ha fått ett telefonsamtal under onsdagen från en person som utgav sig för att vara en pojkvän till ett barnbarn. Personen på andra sidan luren ska ha bett om att få låna pengar och utlovat att summan skulle betalas tillbaka senare under dagen. Rörande avsked Fred hade en obotlig cancerdiagnos och hans sista önskan var att få uppleva sina döttrars bröllopsdagar.


Carola och pojkvännen Jimmie Källqvist flyttar isär. Nu berättar Carola att hon och Jimmie inte kommer leva under samma tak. Vi är snarare ‘särbos’ och kommer inte flytta ihop förrän vi är förlovade och är där att vi vill satsa hela vägen tillsammans med integritet och respekt för varandras värderingar och även olikheter. Flickvän försöker lura sin pojkvän att hon är gravid - allt går fel! Pranks hit och dit men det här pranket är då klockrent!


Mobbarna lurade i den 15-åriga flickan att hon hade en pojkvän på nätet. Jag sörjde någon som inte var verklig och kände mig så lättlura säger flickan. Under bara några månader förra året lyckades den 25-åriga kvinnan lura till sig nästan en halv miljon kronor av sin dåvarande pojkvän. Nu åtalas hon vid Gotlands tingsrätt misstänkt för flera fall av grovt bedrägeri.


Lura pojkvännen

Pamela Anderson och pojkvännen Adil Rami på modevisning i Monaco i slutet av maj. Nu är kärlekssagan över. Här var Pamela lycklig med sin fotbollsstjärna, men sedan framkom hans svek mot filmstjärnan. Dagens namn: Laura , Lorentz. DN utan att gå in på vem hennes nya pojkvän är.


Sedan dumpades hans kropp vid en skogsväg utanför Sundsvall. Nu har flera av de inblandade dömts till fängelse på livstid. En av de livstidsdömda är Ramin Sherzajs exflickvän - som lurade in honom i dödsfällan. Ibland kan det vara roligt att lura sin partner, speciellt när hen verkligen går på ditt skämt.


Lura pojkvännen

Den här 17-åringen fick verkligen igenom sitt hysteriskt roliga prank mot sin pojkvän. Lizette Galvan, 1 från Texas i USA, bestämde sig för att skämta lite med pojkvännen Anthony Rabago, 17.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg