torsdag 18 oktober 2018

Dedicare lön läkare

Beställ Taxeringskalendern idag med Fri Frakt och Snabb Leverans! Dedicare är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Jobba som hyrläkare för Dedicare.


Det innebär att vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare , socionomer, psykologer, handledare och chefer till olika typer av vårdgivare. Som konsult inom läkaryrket får du fler valmöjligheter och större frihet. Vi hjälper våra konsulter växa och utvecklas genom nya uppdrag på nya platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vad kan Dedicare erbjuda? Dedicare är ledande i Norden på bemanning och rekrytering inom vård och socialt arbete. Hos oss finns spännande och utmanande uppdrag för dig som vill jobba som sjuksköterska, läkare eller socionom i Norge.


Vi erbjuder flexibla uppdrag i Norge som ger dig möjlighet att utvecklas, utan att göra avkall på din trygghet. Jag ville ha allt, bra kontaktperson, spännande uppdrag, flexibilitet, frihet och en god lön. Efter att ha gjort en grundlig research bland bemanningsföretagen, föll valet på Dedicare eftersom de även har kollektivavtal med allt vad det innebär. Anna Wolmhag konsultchef, understryker vikten av att ha kollektivavtal.


Månads­ lönerna som anges avser grundlön utan ob, tillägg och andra ersättningar.

Lönen från Dedicare bygger på en timlön som vi räknat om till att motsvara en svensk månadslön, utifrån 3timmars veckoarbetstid. Alla läkare omfattas av ett individuellt lönesystem och förhandlar själva om sin lön vid anställningen. Eftersom lönen är individuell och differentierad varierar lönerna mellan individer beroende på individuella meriter och färdigheter men även p. Utöver bra lön , friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal med tjänstepension hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär. Medellöner för detta yrke och andra inom Hälso- och sjukvår samt annan nyttig statistik.


Betänk att någonting händer dig till och från och under arbetet. Det är då man märker skillnaden. Detta hände oss på Dedicare under hösten då en av våra läkare blev påkörd av en bil och nu inte kan arbeta mer i sin profession. Att nå dessa lönenivåer tar dock lång tid.


Dedicare Group är ett bemanningsbolag med inriktning mot vård och omsorg. Bolaget är specialiserade inom uthyrning och rekrytering av vårdpersonal, läkare , sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och läkarsekreterare. Vidare om en läkare själv har F-skatt ska bemanningsföretaget normalt inte innehålla skatt eller betala arbetsgivaravgifter. Skillnaden mellan fråga ett och två är att i det förra fallet är läkaren anställd för uppdraget, det vill säga tidbegränsat, medan i det senare fallet är läkaren anställd tillsvidare och ambulerar. Vi finns till hands för vår personal och för våra kunder.


Vi har förutsättningarna att erbjuda dig som sjuksköterska eller läkare konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag med regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverige och Norge. Läkare med specialistkompetens. Läs vad andra tycker om att jobba på Dedicare.


Se löner och på vilka regioner Dedicare är upphandlade.

Gör en intresseanmälan för att jobba på Dedicare. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och är verksamt i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Efter att ha arbetat som läkare i några år vidareutbildar sig de flesta läkare till specialistläkare och arbetar efter det inom någon av de cirka specialiteter som finns i Sverige. Dessutom är läkaren ofta chef och har personalansvar.


Dedicare söker Är du en erfaren läkare känner att det är dags att ta nästa steg i karriären? Hos oss erbjuds du goda möjligheter till önskeschema, stor frihet och en konkurrenskraftig lön samt kollektivavtal med pensionssparande. Ingångslönen för AT- läkare kan variera beroende på vilken AT-tjänst man söker. Utgångspunkten är att din lön ska vara individuell, differentierad och.


Lönestatistik för AT- läkare gör att du enkelt ser om du har rätt lön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg