tisdag 23 oktober 2018

If företag

Kontakta oss på kundservice för företag och låt oss hjälpa dig med din företagsförsäkring. Känn dig trygg i att företaget har rätt försäkringsskydd. Logga in på Mina sidor och få en god översikt över.


If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och. Försäkra ditt företag hos oss, vi vet vilken.

Tänk om du råkar ha sönder något hos en kund? Med vår bilförsäkring för företag kan du enkelt försäkra din. Databrottsförsäkring ger ersättning och experthjälp om. Vi skräddarsyr försäkring för företag efter just dina behov. Men en anpassad företagsförsäkring ger vi dig den bästa försäkringen för din verksamhet.


Vi är experter på företagets försäkringar. Begär offert om ditt företagsförsäkringar!

Vad händer om en kund halkar i företagets lokaler? Vem bär ansvar för snöröjning på taket? Och varför är skriftliga avtal så viktigt? Här har vi samlat några råd och tips om vad du kan göra för att förhindra skador som företaget ansvar för och undvika onödiga tvister.


Smartare lösningar, till smarta företag. Med års erfarenhet är vi inte blyga. Tidigare fyra skickliga IT- och Telekomoperatörer som nu tillsammans rör sig framåt som ett enat bolag på marknaden. Med Afår ni genomtänkta förslag, smarta ideér och oklanderlig support. I Säkerhetsbutiken hittar du marknadens bästa säkerhetsprodukter för en tryggare och säkrare vardag.


Här kan du beställa dem till ett riktigt bra pris. Finansiera nytt företag. Våra bästa råd när det är dags att få finansieringen på plats i det nya företaget.


Ska ni starta ett UF- företag ? Tjänsten som ger alla tillgång till bokslut, befattningshavare, kreditupplysningar, adresser och annan företagsinformation. Vill du få en offert på försäkringar för ditt företag ?

Ge oss några uppgifter om ditt företag. Sköt ditt företags försäkringsrutines i If Företag sfoldern. Den håller dina försäkringsärenden i god ordning och nära till hands. Oseriöst företag och ser inte… Oseriöst företag och ser inte människorna bakom inbetalningarna som betalar deras lön. Trots villaförsäkring stor som ska vara deras flaggskepp av husförsäkringar, ersätts inte vattenläckage.


Nu har jag fått ett ärende till som behöver åtgärdas och har inte mycket hopp till att få hjälp. Viktiga datum för ditt företag. Då kan du lätt se när du behöver betala in skatter, deklarera eller när. Så loggar du in med BankID på kort. Anslut kortläsaren till datorn med sladden via en usb-port.


Sätt in kortet i kortläsaren med chippet först och vänt uppåt. Tre Företag erbjuder telefoni, bredband och andra mobila lösningar för företag i alla storlekar. Vi tar fram anpassade lösningar för just ditt företags behov.


Låt oss hjälpa dig och ditt företag med våra lokala tjänster inom pension, bank och försäkring så att du kan fokusera på det du gör bäst – driva ditt företag. Alla är vi bra på olika saker. Du är expert på din verksamhet och vi på det där andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg