tisdag 30 oktober 2018

Cellplast xps 30mm

Beställ direkt på Bygghemma. Bra priser och snabba leveranser! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. XPS -typen av cellplast är ett jämnare material än annan cellplast.


Den väger mer, men ger bättre skydd mot fukt och tål högre tryckbelastning. Den är även väldigt enkelt att anpassa då det går att slipa den med sandpapper. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Expanderad cellplast har god isoleringsförmåga då den består till procent av innesluten luft. Den har även hög fukttålighet och ger därför ett bra skydd mot, kyla, vin fukt och mögel. De används därför där lasterna är högre än de cellplastskivorna av EPS klarar av.


Cellplast xps 30mm

XPS -skivorna har också en lägre vattenupptagning än cellplastskivor av EPS varför de ofta används som tjälisolering. Vi har det mesta du behöver inom bygg, järn, trädgår färg m. Besök vår sida för att se alla olika produkter vi har. Vad är XPS - cellplast ? Produkterna har hög tryckhållfasthet och används bland annat i mark och omvända tak och i konstruktioner där kraven på hållfasthet är mycket höga. Frakta hem din cellplast med våra lånesläp. När det kommer till cellplast så finns det XPS cellplast och EPS cellplast , där de både har lite olika kvaliteter.


Båda är dock hård cellplast och tillverkade av polystyren. Om du är osäker på vilken cellplast du borde använda kan du få hjälp med detta. Falsad XPS cellplast - kvalité 3BEWi XPS -isolering används som grundisolering för golv på grund där särskilt höga krav på tryckhållfasthet och låg fuktupptagning föreligger.


Cellplast xps 30mm

Flytblock för att tillverka bryggor är ett annat populärt användningsområde. XPS boards, the same way as all polystyrene-made products are flammable. In the case of exposure to open fire they can rapidly burn. That is way for each step of handling with XPS , boards should not be exposed to open fire or any different heat source. För Isolering av platta på mark, väggar och tak.


Extruderad cellplast eller XPS som den förkortas har högre hållfasthet än EPS skivorna och lämpar sig därför bättre till konstruktioner som har högre krav på just tryckhållfastheten. Med andra ord är denna typ av skiva att föredra till de delar som kommer punktbelastas i exempelvis grunden eller öppna spisar. Korttidslast 500kN M2.


Långtidslast 200kN M2. EPS-typen av cellplast är en expanderande cellplast som till största delen består av innesluten luft som kom dit under tillverkningen. Cellplast Jackon Jackpor S1EPS.


De har hög fukttålighet och ger bra skydd mot inte bara kyla och vin utan även fukt och mögel. XPS däremot är nog såpass ångtrögt att det nog inte går att kalla. Sundolitt har drygt års erfarenhet av att tillverka EPS- cellplast i olika former. Känns inte som ett alternativ att bygga om till 30mm nu.


Cellplast xps 30mm

Deras xps cellplast inlusive lämnat på båda sidorna verkar gå att få i 30mm. XPS är en mycket hård cellplast. Det finns också en version som heter super XPS som är ännu starkare och hårdare och med mer komprimerad isolering (högre isoleringsvärde). Denna kan användas om man har särskilt höga krav på cellplastens hållfasthet. Isolerskiva i EPS, med st spår för rörförläggning med LK Universlrör 16.


Den är alltså oljebasera har en väldigt god isoleringsförmåga och kan stå emot fukt. En bra isolerad grund bidrar till ett komfortabelt inomhusklimat. Med grundskivor i kombination med grundelement kan du spara mycket pengar genom minskade energiutgifter. Grundskivor i cellplast har rak kant eller kapillärbrytande G-fals och finns som standard i tjocklekar från till 1mm (max 2mm).


Det byggs med cellplast i grun vägg och tak, inga problem om man har en stomme som klarar av de kapillärbrytande egenskaper som väggcellplasten har. Som brandskydd kompletteras cellplasten med en brandtålig skiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg