onsdag 24 oktober 2018

Gästbok dop

Våra gästböcker och namntavlor blir ett riktigt fint minne från dopet eller kalaset. Många av gästböckerna och alla namntavlor går även att få. Fin och personlig gästbok för dop eller kalas. Välj vilket papper omslaget ska ha, layout och tryckfärg, och få din egen personliga bok.


Omslaget är tillverkat av 270g-papper.

Boken innehåller blad (sidor), helt vita 200g-papper. Behöver du fler sidor, går det att beställa till. Storlek är 207x2mm. Skriv in namnet och datumet och få en egen personlig bok till denna speciella dag. Gästbok till dop som matchar serien Lovely Elephant.


Låt gästerna skriva en enkel hälsning till barnet samt tacka för festen. Mina vänner-bok Något som är allt mer populärt på dop är att göra en egen mina vänner bok utifrån barnets perspektiv. Lägg den på bordet och låt dopgästerna fylla i.

Ge gästerna chansen att skriva ett meddelande i din personliga gästbok. Alla vinner – gästerna kan skriva ett litet tackmeddelande och du har en bok full av minnen resten av livet. Välj en design, anpassa den och lägg ut boken i början eller slutet av festen – på bröllop, trädgårdsfest, dop eller födelsedag. Det här var något nytt för mej, inte varit på något dop där dom haft den här traditionen så att säga.


Blir man själv ombedd att skriva en dikt till dopet eller till bebisens gästbok kan man författa något enkelt eller mer avancerat på egen hand om man har fallenhet. Hur såg era gästböcker ut? Gjorde ni själv eller vart köpte ni? Sortera efter tema eller färg! Snabba leveranser och stort utbud!


Vi hade en fotograf på vårt dop som tog alla korten, så jag köpte en stor fin rosa bok som fick gå varvet runt till våra gäster, där dem skulle skriva en hälsning till vår dotter. Sedan framkallade jag alla fina bilder från dopet och satte in så vi har en jätte fin bok med text, bilder och även dop - korten. Dop -idé På dopet , eller snarare efter dopet i församlingshemmet, så har jag funderat på en gästbok.


Nu har jag skrivit ut en framsida och hittat lite information om ametist som jag skriver på vänster sida inne i kortet. Men vad skriver man mer? Skall du köpa gästbok , så har du funnit dig själv på en sida som tillhandahåller en rad gästböcker i olika teman som - gästbok bröllop, gästbok dop , baby.


En rolig idé för ditt barns dop eller namngivningskalas är att skapa en personlig gästbok för era gäster att skriva ner en hälsning.

Du kan skapa en personlig gästbok till dop helt online med hjälp av oss. Ladda upp dina favoritbilder och personlig text som till exempel barnets namn och datum för dop eller namngivningskalaset. Vi hade också gästbok på MOas dop , en svart fotoalbum så man också kan klistra in bilder. På framsidan ska vi bara Moas Gästbok. Vi skrev på första bladet : Hennes namn Kyrkans namn Datum och vad prästen hette.


Och brevid klistrade vi in ett kort på henne i dopklänningen. Gratulera nyföd dikt till nyföd lyckönskningar till babyn, dopdikter till inbjudningskort, grattis till nyfött barn, dikter till dop eller namngivning, tips om dopdikter, dikt och psalmer till dop , dopdikt, en bebis dikt, doprim, dikter och verser till dopet , citat till dopkortet, textförslag till dopkort, grattis till nyblivna. Barn, unga och vuxna är lika välkomna att döpas. Dopet är en fest i Guds familj. Du behöver inte prestera något, tro på rätt sätt eller förstå allting.


Tvärt om – dopet är en gåva som bara är att ta emot. Den som döps blir i och med dopet medlem i Svenska kyrkan och får ta emot nattvarden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg