fredag 5 oktober 2018

Ikea koppla jordad

Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. IKEA - KOPPLA , Förlängningskabel, jordad vit,. När närmaste väggkontakt är långt borta, då kommer denna meter långa jordade förlängningskabel till. De extra uttagen ökar väggkontaktens kapacitet.


Serien KOPPLA hjälper till med din elektronik och ger dig.

Det är en brun och en blå sladd till dosan man ska koppla in den. Jag har köpt en lampa från ikea , se länken hur dom vill att man ska koppla. Jag har mixtrat med att koppla lampsladdar en gång i mitt liv och det. Köp ett jordat uttag isåfall så kan du fästa jordkabeln i uttaget, och sedan. IKEA kabel och kopplar den vita sladden till.


Belysningstillbehör så att du får ut det mesta av dina lampor. När du valt dina taklampor och andra lampor, och ditt hem har den belysning som du vill ha, då kan. Har en ny IKEA lampa som ska upp i taket där det hänger en brun, en blå och en jordad (gul-grön) ände.

I lampan finns bara ingångar för den blå och bruna, var gör jag av jorden? Elektrikern som var här förra veckan (då hade jag inte köpt lampan) sa att en apa skulle fixa att koppla in den. Vågar man koppla in lamporna utan jord eller är det ren och skär livsfarlig superidioti?


Jag vill ju inte riskera att bli grillad bara för att jag ska justera en spotlight. Lamporna ska monteras i en hall och ett kök (köket borde ha jordade uttag, har inte kollat så noga). Ser att IKEA betonar att vissa lampor är jordade , medan andra inte är det. Mitt råd är att du inte kopplar in en jordad armatur till ett ojordat. Jordad reseadapter för att koppla in utrustning från bl.


USA, Englan Australien, Italien och Schweiz i Sverige. Secret Tips How To Win Playing Lottery SCRATCH OFFS ! Nu har du skruvat i en dragavlastning i plast som isolerar vilket gör att den lilla metall som finns på insidan inte är berörbar och inte behöver skyddsjordas. Kan inte montera ihop min ikea lampa.


Sedan kan man köpa till en kort anslutningskabel - Ikeas KOPPLA. Om det är frågan om en sådan armatur (typ) så är ju dess sockerbit att föredra. Mimo-homeplug-enheter måste kopplas till jordade eluttag för att Mimo-tekniken ska komma till nytta.


Risken att man kopplar fel vilket kan leda till att det börjar brinna eller. Kan man ha ojordat men jordad vägguttag eller vad man kallar den där.

Det går ju bra att koppla in datorn ändå,. Då ska alla uttag, inklusive lamputtag, vara ojordade. I det fallet är det ok att koppla in en jordad lampa i ett ojordat uttag. Om det finns något som är jordat i rummet ska allt vara jordat, även lamputtagen.


Re: Koppla in lampa etc. Svart är fas, blå är nolla, gröngul är jord. Att du har en brun betyder att den sitter på fas, fast efter strömbrytaren. Koppla jord till jord och sedan brun till fas och blå till noll. Men vad spelar det för roll då det bara är en lampa?


Anges det verkligen fas och nolla på den?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg