fredag 27 september 2019

Problem med trivselhus

Problem med trivselhus

De har också varit ovilliga att hjälpa till att driva kontakt med underleverantörer som vi valt att ta genom totalentreprenad mot pristillägg (då skulle de få komma in i huset under byggtiden samt tre trivselhus skulle sköta kontakten mot dem om det blev några problem ). Willa Nordic vs Trivselhus vs A-hus vs Eksjöhus. Problem med Götenehus? När du bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från.


Det är ett problem som de flesta av oss. Johanna Pilfalk inreder visningshus åt Trivselhus. Mitt tips är att gå på massor av visningar med olika byggföretag och prata med deras säljare. Personkemi är A och O. Dessutom får man en känsla för hur kvalitén är i respektive hus.


Vi var på många visningar och såg både bra och dåliga byggen. Vi har bott i hus innan, mexitegel byggt -och det var absolut inte mer vila. I dagsläget är det tre av nio brandmän som jobbar på Trivselhus. Dessa har bytt pass med de brandmän som inte kan ha jour dagti och där med har man löst det mesta av dagjouren.


Problem med trivselhus

I framtiden ser inte den möjligheten ut att finnas. Nu blir vårt största problem att vi har för lite folk hemma i Korsberga dagti säger Fredrik. Därför har vi letat med ljus och lykta efter en inredare som delar våra värderingar och vår syn på vad som är hållbart. Någon som kan känna doften av de småländska skogarna och som förstår att dessa tillsammans med vårt småländska hantverk ligger till grund för hur vi ser på äkta, hållbar och gedigen kvalitet.


Kanske spelade det också in att de var så nystartade då och hade fullt upp med andra projekt, säger Johan. Helena och Johan hade fått så bra kontakt med säljaren från Trivselhus och de hade ju jämfört med två hustillverkare till, så de kände sig trygga med att gå vidare med Trivselhus och skriva kontrakt. Trivselhus erbjuder arkitektritade sluttningshus för alla behov, med rak eller förskjuten huskropp. Inspireras av våra personliga och unika husmodeller här!


Allt ifrån kompletta inredningar för entré och sovrum med mjukstängande skjutdörrar och lådor, till en enklare bas. Kom ihåg – det är dina och din familjs personliga förvaringsbehov som ska avgöra vad ni väljer! En parallell kan dras till alla husägare som nu får problem med platta på mark utan underliggande isolering, där fukt tränger upp och orsakar mögel samt elak lukt. Det finns idag vad vi känner till inga försäkringsbolag som tar ansvar i dessa frågor kring denna typen av fuktrelaterad problematik. Vårgårdahus visade sig inte ha några problem med att bygga det hus vi ville ha utan är duktiga på kundanpassade hus.


Och vi connectade redan från början mycket bra med säljaren Saralynn och fick många bra idéer för att utveckla huset varav många finns med i det avropade huset. De har haft problem med underentreprenör vilket dragit ut på tiden. Nu ska det vara fixat och de kommer höra av sig för att gå runt i varje hus och samla upp punkterna som är kvar att göras.


Michael Kulti som är ansvarig från Trivselhus kommer tillsammans med en styrelsemedlem att samla in informationen. Vi funderar på att bygga nytt hus. Den blir 1meter lång, med helt nya maskiner, som ska vara färdig att tas i bruk i maj. I den tar vi ett stort steg för att införa en mer automatiserad produktion. Något som inte tidigare funnits på Trivselhus , säger Emil Wiberg.


Sagalind och Per tillsammans med Trivselhus säljare Peter Gustafsson. Markarbetet för det nya huset valde Per och Sagalind att göra själva. Sonen Johannes har grävfirma och tillsammans grävde man undan matjor lade på singel och drog fram avloppsrör. Därefter tog Trivselhus över med sin totalentreprenad.


Här hittar du alla husmodeller och priser på husen från SmålandsVillan - en hustillverkare som tillverkar billiga och prisvärda hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg