tisdag 10 september 2019

Spf seniorerna stockholm

SPF Seniorerna tar ställning mot undernäring. Kampanjen bygger på en ny rapport som kartlagt problemen. Vi är en av Sveriges största seniororganisationer.


Tillsammans verkar vi för att skapa bättre villkor för äldre – och ett aktivt liv för dig som senior. Spf Seniorerna Stockholmsdistriktet har verksamhet på Torsgatan vid Sankt Eriksplan, Stockholm.

Hitta och få information om spf seniorerna stockholm stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Tidningen är en uppskattad medlemsförmån. Vi seniorer är inte ett kollektiv – vi är alla helt unika människor med varierande intressen, behov och önskemål om vad vi vill ägna vår tid åt. Det är våra distrikt och drygt 8lokala föreningar som är hjärtat i vårt förbund och det är här det mesta händer.


På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Kontaktuppgifter till SPF seniorerna Stockholmsdistriktet STOCKHOLM , adress, telefonnummer, se information om företaget. Reseklubbsresor med Senioren : Hälsoresa till Kroatien dagar maj – Läs mer Sardinien dagar maj – Kommer snart. VILL DU RESA SNART – INOM MÅNADER – SE VÅRA Sista Minuten erbjudanden Nedan finner ni aktuella SPF -resor.

Samma lösenord används för att svara på annonser. Du hittar uppgifterna på Mina sidor. Lösenordet till kontaktannonserna hittar du under ”Utökade medlemsförmåner”).


Falska mail skickas till kassören med ordföranden som avsändare med uppmaning att verkställa en brådskande utlandsbetalning. Var uppmärksam och kolla med ordföranden. Betala ALDRIG utan bekräftelse. Aktuella erbjudanden SPF seniorerna.


Då detta är specialrabatter till anslutna SPF -distrikt och lokalavdelningar så behöver ni veta ert distrikts bokningskod. Spf - seniorerna - aktiviteter, boule, pensionärsorganisationer, pensionärsförening, körsamling, föreläsningar - företag, adresser, telefonnummer. Klicka här för att se det aktuella utbudet! Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior.


Kravet vi har är att du fyllt år. SPF mallar Vi hjälper till att underlätta för er förening. Vi har t ex tagit fram en serie mallar med allt du behöver för ett effektivare föreningsarbete.


Anmäl dig under perioden maj till juni. Du kan endast boka en resa.

Om du vill åka på fler kan du köa till eventuella restplatser. Seniormässan arrangeras årligen i Göteborg, Malmö och Stockholm. Genom unika kontakter kan vi erbjuda prisvärda och intressanta temaresor för SPFs medlemmar. Vi är också kända för våra ciceroner som många gånger är karismatiska, namnkunniga experter inom sina specialistområden. Prioriterade frågor är: Äldres ekonomi, hälsa och omsorg, boende, inflytande och rätt att arbeta.


Kreditupplysning MAXI 5KR. Maxi innehåller samma som medium men även bl. Utmätning, Omsättning, Årets resultat, resultat efter finansnetto, obeskattade.


Medlemmar som anmäler sig till årsmötet får handlingarna på plats. De fyra Seniorklubbarna, Squaredansklubben Seniorerna , Huddinge Square Swingers, Näsby Parks Squaredanceklubb och Panther Squares samverkar i utbudet av kurser och danser för att ge alla dansare möjlighet att delta i sin egen passande dansnivå Fyrklöverdanserna är annonserade i våra medlemsblad. Så snart du blivit medlem får du inloggningsuppgifter och kan ta del av alla seniorrabatter och pensionärsrabatter, t ex får du alltid minst rabatt hos Synoptik och rabatt på försäkringar hos If.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg