fredag 20 september 2019

Takspotlight infällda

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Styr eluttag, lampor etc. Infällda Spotlights och tillbehör.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och. Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED. Det finns tunna LED-plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp. Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket.


Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden. Planera infällda spotlights. Skall lokalen möbleras om i framtiden så kan det sluta med att takspottarna sitter fel.


Takspotlight infällda

I detta fall kan riktbara takspotlights vara en fördel. Monterade utmed väggarna i ditt tak kan takspotlights lysa upp hela rummet, men också belysa exempelvis väggar, tavlor, skåp och krukväxter. Koppla en dimmer till dina infällda spotlights för möjlighet att variera ljuset ytterligare. Bland LED-spotlights kan du välja mellan dimbara och icke dimbara downlights.


Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av downlights. Välj bland vita, aluminium eller kromade och modeller för badrum, utomhus eller inomhus. Klassisk spotlight i vitt!


Snygg och modern takspot som passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Med sin höga IP klass kan du dessutom välja att placera de. Vi på Lampan har ett brett sortiment av infällda spotlights från flera olika leverantörer bland annat från Beli Markslöj Designlight och Philips vilket gör att du hittar säkert något som passar just dig. Därför är det viktigt med ventilation och att brännbara byggnadsdelar inte kommer i kontakt med de heta delarna av lampan. Denna variant brukar ofta vara dimbar och sätts med fördel upp i lite mindre rum, som till exempel i ett badrum eller i en hall.


Vanligtvis är ljuset lite mer nertonat än om man till exempel jämför med en Takspotlight. Det brukar gå att vinkla dessa infällda lampor i eller grader. Med riktigt bra belysning kan även det minsta hem kännas som en stor och luftig bostad. Med snygga takspotlight monterade på strategiskt utvalda platser kan du göra din hemmiljö såväl mysig som praktisk. I vårt utbud kan du välja mellan fasta och riktningsbara spotlights, alla av samma höga kvalitet.


Takspotlight infällda

Visa upp dina rum och favoritsaker med vårt stora utbud av LED-takspotlights. Med justerbara takspotlights kan du rikta ljuset precis som du vill ha det och lägga. LED spotlights för infällnad i taket. Duktig kundservice som gärna hjälper er, ring eller maila oss! Snabba leveranser och många nöjda kunder!


Välj från våra Spotlights - Philips. Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person. Denna infällda LED-lampa som säljs i paket om fyra lampor inklusive dimbart drivdon. Med flera av dem tillsammans i taket eller på väggen kan du ge ditt hem eller ditt kontor en härlig atmosfär och sprida ut ljuset jämnt i rummet.


Takspotlight infällda

Vänligen ta del utav aktuella försäljningsvillkor i. Det är också viktigt att de infällda spottarna klarar de krav som ställs på tätningsklass. Du kan inte använda vilken lampa som helst i ett badrum, utan den måste ha en tillräckligt hög IP-klass. Vilken IP-klass du behöver ha beror även på var i badrummet som lampan ska placeras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg