måndag 16 september 2019

Ramar egna mått

Genuint hantverk, enastående kvalitet och sofistikerad design. Stort utbud av väggdekor. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Har du svårt att hitta ram i din storlek så kan du beställa en måttanpassad ram helt efter dina egna mått här.


För att beställa en måttbeställd ram klickar du på den ram du gillar och fyller i måtten. Måtten du anger ska alltid vara bildmåttet. Här kan du själv beställa tavelramar helt efter egna mått. Vi strävar efter att du ska få just det du vill ha i ramväg, ständigt förstås med ett öga på att inte bara produkten utan även priset ska vara helt rätt för dig som kund. Vi har även ett stort sortiment med färdiga stora ramar.


Alldo har ramen som är ett riktigt miljöval. Många av våra ramar är tillverkade i Sverige av svensk furu. Dessa produkter märker vi nu med miljöval. På så sätt kan du alltid göra ett aktivt miljöval, när du köper dina ramar hos oss. Något som vi och våra kunder tycker är viktigt.


Ramar egna mått

Alla våra tavelramar kan måttanpassas och levereras efter egna mått , utan extra kostnad. Välj ram bland våra TAVELRAMAR i menyerna till vänster. Handla direkt via webbshop eller i vår fysiska butik i Stockholm.


Med våra populära måttbeställda ramar kan du få ramar i helt egna mått och storlekar. Du monterar själv ihop din tavelram. Det här skapar mycket möjligheter för dig som kund. Våra ramar tillverkas i vår ramverkstad av en certifierad rammakare.


Du anger enkelt vilket mått du vill ha och ser priset på en gång. Inom biodling används olika typer av ramar med olika mått , som bikupor och vaxmellanväggar är anpassade efter. Här nedan är en tabell med de vanligaste ramtyperna och mått för respektive ramlist för den som sågar ramlister och spikar egna ramar. Se även standardmått för ramar och vaxmellanväggar.


Med våra fina och omtyckta måttbeställda ramar kan du alltid hitta passande ram till ditt projekt. Ett stort utbud av färger, storlekar och modeller skapar många möjligheter. Omsorgsfullt tillverkad i sverige av svensk furu. Välj dina egna önskade mått och längder upp till meter.


Ramar egna mått

Brett sortiment av olika typer av fotoramar till bra pris. Köp standardram eller måttbeställ ram i eget mått direkt online. Eftersom den tillverkas av duktig personal i vår egen ramverkstad kan du förvänta dig en fin spegel av hög kvalitet! Varje ram kommer med riktigt floatglas, syrafritt bakstycke samt upphängningsanordning. Då alla måttbeställda speglar tillverkas när du gör din beställning så gäller inte ångerrätten.


Genom att spegeln får helt unika mått kan vi inte sälja den vidare vid ev. Här beskriver vi hur du gör för att beställa våra måttanpassade ramar med dina helt egna mått och storlekar. Vi visar hur du väljer bredd och höj samt hur du väljer noggrannhet. Så här beställer du våra måttbeställda ramar. Innan du beställer rekommenderas du att läsa om falsmått.


Ramar egna mått

Beställningen görs i några enkla steg. Standardmått för ramar och vax Bikupor och vaxmellanväggar är anpassade efter olika format på ramar. Inget ramformat är bättre än det andra men lådor med stora ramar blir dock tunga att lyfta och därför brukar biodlare som har stora ramar i yngelrummen ofta använda så kallade halvramar i skattlådorna. Ramar i dina egna mått.


Med tavelglas och syrafritt bakstycke. Gick bra och smidigt att beställa. Tyvärr läste vi inte instruktionen för att ta mått ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg