fredag 13 september 2019

Restaurang hodja uppsala

Boka bord med thefork. När man kliver in i restaurangen så känner man den varma atmosfären och det är en känsla som vi vill att man tar med sig när man kliver ut från dörren. I en lokal som är fantastiskt inrett med tre olika rum.


When you walk into our restaurant you will feel a warm atmosphere and that is a feeling we want you take with you when you step out the door. När Uppsala till slut fick en mezerestaurang som kunde leva upp till sitt namn, då lät folket inte borden stå tomma länge. Maten var go men vi.


Menyn är bred och alla hittar något som passar. Restaurangen har en fantastisk inredning och atmosfär. Jämfört med andra restauranger så är det bra men jämfört med eget grillande så är det inte bättre.


Restaurang hodja uppsala

Uppsala och vill uppleva stadens fantastiska atmosfär och matkultur? Ska du ut och festa på en av Uppsalas innekrogar eller vill du snarare ha en mysig middag på en romantisk restaurang ? Hodja kommer jag att besöka fler gånger! Har du svårt att bestämma dig om du vill äta italienskt, svenskt, asiatiskt eller mat från något annat kök?


Vi förhandlar så att du slipper. Både inriktning och pris kan skilja kraftigt mellan restaurangerna och det kan vara en god idé att jämföra olika restauranger och värdshus i Uppsala eller i Uppsala län. Vi kan med gott samvete påstå att vi har en av Sveriges bästa asiatiska bufféer, som vi serverar under både lunch- och middagstid. Meze handlar om att tillsammans med sitt sällskap njuta av maten gemensamt.


Restaurang hodja uppsala

A quiet and peaceful restaurant in the center of Uppsala , with a beautiful outdoor seating beside the river that runs through Uppsala. We serve lunch on a daily basis, Monday to Friday 11:- 14:00. Testa hemleverans av mat i Uppsala. Här lever många studenter på studiemedel och därför är det så bra att flera av restaurangerna erbjuder hemleverans av mat i Uppsala med fri leverans.


Du betalar bara för maten. This restaurant has earned 4. Om guiden till Uppsalas mysigaste restauranger. Guiden över de mysigaste restaurangerna i Uppsala uppdateras löpande. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden.


Uppsala som vi har glömt och borde lägga med i vår restaurangguide. Uppsala , Sverige omdömen och erfarenheter presenterade av ortsbefolkningen. Onlinepizza är nu foodora!


Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter. Njut av Uppsalas första afrikanska restaurang med en underbar atmosfär som fångar värmen och lugnet. EN AFRIKANSK OAS I UPPSALA. PONG Uppsala , Storgatan 2 Uppsala.


I Hodjas mysiga och ombonade lokaler är det lätt att trivas, mycket omtanke har lagts på inredningen. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg