måndag 16 september 2019

Retrospel butik

Butiker - Prisvärda möbler och inredning på nätet! Handla tryggt på Chilli. Här på Nostalgibutiken erbjuder vi Klarna och Payson som betalsätt.


Retrospel butik

I sortimentet ingår Nintendo 8-bit, Supernintendo och Nintendo konsoler, spel och tillbehör. Allt med års garanti. En tämligen anonym fasad med liten yta mot gatan. Det är dock en långsmal butik med flera våningar.


Första och andra våningen innehåller primärt retrospel samt nyare spel. Vi säljer Nintendo bit nes , super Nintendo snes , Nintendo n, Gameboy , gamecube. Retrospel med års Garanti. Vi har Lego, Super Mario, Pokemon, Star Wars.


Retrospel butik

Behöver du renovera din gamla konsol har vi reservdelar som Nintendo NES 72-pin connector, Super Nintendo 62-pin connector. Heminredning till kampanjpris. Bogesundsgatan 7B Gräshagen Följ oss via facebook då det gäller våra öppettider. Om man bara strosar längs med gatan så är den lätt att missa. Under rubriken företaget berättar vi mer om vår tjänster.


Besök även systerbutiken Loppis Outlet på Fornkullegatan 4-6. Det är så att jag blev med-dragen till Bryssel sön-ons och mitt i bland alla sex-shoppar och strip-klubbar så råkade jag hitta en lite pittoresk butik för oss nördar. Denna butik innehöll retro-spel ifrån golv till tak! Inte alls oväntat, men riktigt tråkigt. Alla rättigheter reserverade.


Retrospel butik

Sista renodlade spelkedjan går nu i graven och innebär slutet på en era. Tidigare kunde man vara säker på att kunna springa förbi butiker som GAME och GameStop i gallerior och varuhus runt om i landet, och efter att GAME bommade igen för några år sedan har GameStop varit själva på den scenen. Hos oss hittar du allt inom Tvspel.


Vi saluför bl a Nintendo, nes, snes, playstation, xbox, tillbehör, chip, flashkort mm. Commodore 6 Nintendo 8-bit, Playstation, nostalgi och rariteter. Att ni alltid har bemött mig på ett jätte trevligt sätt och att ni alltid hjälpt och löst problemem på bästa sätt. Du kan sälja, köpa eller byta spel, film, böcker, musik, leksaker mm.


Man märker verkligen att ni vill kundens bästa. Därför är jag en återkommande kund. Välkommen till retrojonkoping, Jönköpings trevligaste secondhand- butik ! Spelen passar alla, stora som små.


Oavsett om du har spelat förr eller är helt ny till retrospel kan vi garantera att det blir en spännande spelupplevelse. Förutom mycket retrospel så finns det även gamla actionfigurer och leksaker på Mackapär. Tv-spel för dig som inte har möjlighet att handla på plats i Åkersberga. COM Visar varje vara uppdaterat med bild och pris. Spela dina favoritspel på konsoler som t. Nintendo Classic, eller varför inte en portabel spelkonsol, fullmatad med massor av roliga spel.


SPARA genom att jämföra pris på Spelkonsoler och Spel. Besök PriceRunner idag för att läsa recensioner och experttester som hjälper dig till bästa köpet. På Tekniska museet utforskar hela familjen spännande utställningar, kluriga utmaningar och experimenterar er till nya smarta idéer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg