måndag 9 september 2019

Trimma saab h motor

Alla Saabdelar till din bil billigare hos skruvat. Delbetala i upp till månader. Köp Trimmare hos Conrad. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Har redan köpt et vass kam och dobla 40mm.


Köpte nu en till motor me låda för en billig peng.

Ska gå byta låda och så funderar jag på ifall man skulle fixa till motorn lite för å få ut lite mera pulver. Du behöver då inte svarva kolvarna (35mm komphöjd) samt det krävs väldigt lite bearbetning i blocket. Finns även i std längd för 22mm kolvbult. Saab i dess olika former har genom åren varit mycket populära tävlingsbilar.


Vem minns inte Erik Karlsson på taket och hans framgångar med Saab modell och nyare modeller. Stig Blomqvist och Per Eklund gav oss många minnen med sina Turbo. Men om man tar en std Saab motor och trimmar den, så är motorn bra, men inte inlopsystem och avgassystem.


Och insprutningsventilerna är i minsta laget för höga effektuttag, då löser man det enklast med att höja bränsletrycket, och vips så finns det mera bensin.

Med över års erfarenhet och med kunder från hela norden bygger, trimmar, tillverkar, renoverar och säljer Timos Motor trimdelar och kompletta och delkompletta motorer till alla Volvos rödblocks- motorer. Allt från gata till rallycross, rally, banracing och även båtmotorer. Lite bilder på olika produkter till Saab. Klicka på bilderna för att se dom i större format. H - motor nyare med startmotor på ovansidan.


Flera av detaljerna är en direkt följd av Nordics erfarenheter från tävlingsbanorna runt om i världen. Alltid lägre pris på Skruvat. Sveriges nya butik på nätet!


Slipade kamaxlar till Saab. Vi optimerar din Saab 9-5. Se priset direkt för din bil. EUR: Finlan Danmark and other countries in EU. EU2: Ålan USA, Schweiz and other countires outside of EU.


If you are a company with valid VAT number for import. Svar: När Saab började tillverka 99-modellen hade den en motor från Triumph. Månen kamaxlar SAAB B och H motorer.


Kamaxlar till SAAB B och H motorer.

Volvo insug för dubbla SU för rak ställd motor , B2 B2 B230. BioPower-mjukvaran kunde börja köra med E85. L 75:A med liter motor och nu skulle jag vilja trimma lite.


Man trimmar enligt mig Saab hos Maptun. Visst slits motorn i teorin snabbare, men normalt sett är det inga problem om motorn är i ok skick. Jag har själv trimmat Saabar med 20k på mätaren till 100hk över standard utan problem. Det som är a och o är att man sköter service och inte kör hårt innan oljan är varm.


I det arbetet har vi haft stor nytta av över år med Saab , både som tekniker och tävlingsförare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg