torsdag 26 september 2019

Resa ensam gruppresa

Alla resor på ett ställe. Få ett kostnadsfritt reseförslag. Få extra förmåner när ni reser många tillsammans. Vi arrangerar efter era önskemål. Ett roligare sett att resa på.


Flyg billigt vart som helst och spara pengar på flyg. Hitta bästa lösningen! Res ensam i grupp med Kulturresor Europa. Har du ingen att resa med?


Med Kulturresor Europa kan du resa på en gruppresa utan någon medresenär hemifrån. Närmare av de svenska hushållen består av en person och därför har vi också stor efterfrågan från kunder som vill resa ensamma. Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa.


Resa ensam gruppresa

I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv. En resa är väldigt personlig och ett resmål som passar den ena kanske inte alls passar den andra. Vissa tycker att det är lättare att vara ensam i en storstad än på charter, andra tycker tvärtom. Några av våra medlemmar har tipsat om resor som de själva har gjort. De ggr jag också rest själv har det inte varit några problem att få kontakt med andra, så jag har inte känt mig som femte hjulet.


Jag har dock inte rest ensam på någon gruppresa med bara svenskar, utan mer internationella rundresor med folk från hela världen, så jag vet inte om det kanske är annorlunda på svenska resor. De som åker på dessa gruppresor är blandat och det är både ensamresenärer och par som bokar arrangerade gruppresor. Hursomhelst är detta ett perfekt alternativ för dig som vill resa , men saknar någon att resa med och inte vågar ta steget att resa på egen hand.


När jag gogglar på gruppresor så hittar jag bara att man måste vara en färdig grupp alla redan som bokar en gruppresa hos en resebyrå. Jag ska åka ensam men vill ingå i en gruppresa med guide och sånt. Helst vill jag till USA och New York men finns det sådana resor med andra resmål tittar jag på det också. Res med Albatros till Asien, Afrika, Sydamerika, Europa eller USA. När du väljer att resa ensam är det du själv som bestämmer!


En annan fördel med att resa ensam är att du får möjlighet att ta dig utanför din bekvämlighetszon och utmana dig själv. Att resa själv kan kännas pirrigt eller nervöst, men genom att ta chansen och resa på egen hand utvecklar du dig själv och får dessutom minnen för. Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor! Visst kan det vara skönt att komma iväg ensam på en semesterresa – att få bestämma allt själv utan kompromisser med familj eller vänner.


Ibland kan det också vara bekvämt att bo i enkelrum även om ni är ett gäng kollegor eller vänner som reser tillsammans. Jag blev singel för tre år sedan och åkte ensam med på en gruppresa till Kina - men alla andra var par! Han fick tillåtelse att förmedla resor till Kina och startade Singelresor. Nu ordnar han tre till fyra turer per år, till bland annat Vietnam, Costa Rica och Peru - men skulle gärna utöka sortimentet.


Finn din nästa last minute resa NU - boka innan den är slutsåld ! I vår resekalender hittar du alla våra kommande resor med tillhörande priser och datum för avgång. Välkommen att boka resa med Kulturresor Europa! Om du reser ensam på egen hand vet du inte vem eller vilka du kommer att komma i kontakt med under din resa. Fördelar och nackdelar med att resa ensam eller i grupp.


Olika saker du bör tänka på innan du ger dig ut på resande fot. Att resa ensam är bland det mest spännande man kan göra och det ger dig en unik möjlighet att slippa ta hänsyn till någon annan än just dig själv. Inga kompromisser är nödvändiga, det är du som bestämmer.


Du kan göra vad du vill, när du vill och hur du vill. Våra arrangerade gruppresor passar perfekt för dig som vill åka på en spännande resa där både upplevelser och mat står i fokus och är inkluderat i priset. Dessa resor låter dig uppleva de genuina sidorna av resmålet tillsammans med andra - och med utrymme att på egen hand utforska resmålet om du önskar.


Resa ensam gruppresa

Deltagarna på resan kommer från de skandinaviska länderna. Under resan har vi även lokala guider med oss som har ingående kännedom till de destinationer vi besöker. Med flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor , vet vi vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa , efter ert syfte med gruppresan. Oavsett om ni ska på en företagsresa, kick-off eller klassresa.


Med hjälp av många samarbetspartners har vi medlen att skräddarsy innehållsrika gruppresor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg