tisdag 10 september 2019

Qx galan 2016 vinnare

Qx galan 2016 vinnare

Vinnarna på årets QX - gala. Hela priser delades ut under årets fest. Det var Oscar Zia som tog emot priset som Årets Homo av Sissela Kyle och därefter höll ett fint tal om att våga ta steget ut som ung. Det blev en glittrande och färgsprakande QX - gala på Cirkus i Stockholm.


Qx galan 2016 vinnare

Mia Skäringer, Mendez och Caroline Farberger var några som prisades för sina insatser under året. Jag måste visa dem att det är möjligt för tjejer att ta det stora utrymmet och gå ut på scen och bara äga, sa Mia Skäringer under sitt tacktal. En stjärnspäckad och kärleksfull gala med mycket glitter och glamour. Zia kom ut innan förra årets melodifestival.


I år introducerades kategorin årets HBTQ-r, och Thomas Sekelius blev dess första vinnare. Gaygalan är ett årligt evenemang arrangerat av tidningen QX. Det blev den tredje näst högsta tittarsiffran i Gaygalans tv-historia. Från scenen på Cirkus i Stockholm tackade han för priset. Jag är ju så bortskämd med priser så det är ju helt löjligt det här, säger han från scen.


Qx galan 2016 vinnare

Det delades ut priser i arton kategorier, sjutton av dessa hade röstats fram av tidningen QX läsare. Galan leddes av Shima Niavarani. Shima Niavarani var konferencier och delade ut priser bland annat till årets homo, årets HBTQ-r och årets trans. Här har tidningen QX läsare röstat fram vilka som ska föräras titlar som Årets tv-program, Årets tv-stjärna och Årets artist. Här blandas allvar med humor och sång med dans.


Programledare: Marika Carlsson och Lars-Åke “Babsan” Wilhelmsson. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Kulturarvsdebatten. Unsubscribe from Babsan Wilhelmsson?


Bästa film, bästa huvudroller och resten av alla priser. Get without the. Andra Akten Röda mattan. Nu kan du rösta fram vinnare till QX Gaygala som går av stapeln den februari.


I år har man format om lite i kategorierna till QX Gaygala. Det blir färre kategorier, men nu innehåller varje kategori fem nominerade. På ELLE- galan prisas årets främsta aktörer inom svenskt mode. QX - galan firades med glitter och glamour på Cirkus i Stockholm.


Också personerna bakom Årets homo och Årets hetero har engagerat sig för flyktingar. Näringslivstoppen Caroline Farberger prisades som årets hbtq på kvällens QX - gala på Cirkus i Stockholm. Det är helt fantastiskt at. Han tar alla tillfällen han kan till att prata om allas lika värde och tollerans med mera. Wiktor willis från the willage people avslutade sedan galan , en bra gala kväll!


Umeågalan hyllar Umeås företagare och entreprenörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg