tisdag 17 september 2019

Restaurang bellora

Vi förhandlar så att du slipper. Sök och boka hotell online. Lågpriser på hotell i Bellona. Get Boutique Hotel Göteborg.


Restauranger i närheten av Hotel Bellora på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Hotel Bellora , Göteborg.

Välkommen till Hotel Bellora – ett lifestylehotell mitt på Göteborgs paradgata. Från källare till tak erbjuder vi bekväm och personlig service, en omtalad frukost, en populär restaurang , en unik Boxing Club, nattklubb, takterrass och mer därtill. I ett nära samarbete med Convendum erbjuder Hotel Bellora nu även två unika. Bra restaurang som leverar lika bra frukost som middag och lunch.


Härlig miljö och trevlig personal! Maten är relativt smaklös vilket de i sällskapet kan hålla med om. En nyöppnad restaurang med Italiensk inriktning.

Fräscha och fina miljöer men riktigt högljutt. Nu är allt på ett ställe, hotellreception, baren och restaurangen. Den höga ljudnivån gör att det är svårt att samtala normalt vid bordet. Maten smakade bra och priset är överkomligt. Boka hotel Bellora Göteborg och spara upp till här!


Restaurang Bellora Göteborg I förmiddags åkte jag och tjejerna ner till Göteborg för att träffa min syster Linnea i helgen, är så glad att de har så fin och tight kontakt, de är som syskon alla tre och barnen sover hos Linnea då och då. På alla rum finns bekväm plats för vila och arbete som telefon, TV och fri Wfi. Hotellet har sju våningar med rum.


Vackra naturupplevelser kan du få i området kring Botaniska trädgården och Slottskogen, och Göteborgs konstmuseum och Göteborgs stadsmuseum tillhör de kulturella höjdpunkterna. Med tanke på närheten till populära sevärdheter som Avenyn (km) och Götaplatsen (km) kan gäster på Hotel Bellora enkelt uppleva några av Göteborgs mest välkända sevärdheter. Som man hör på namnet är detta en restaurang där både menyn och vinet kommer från Italien. Maten beskrivs som klassisk italiensk med en modern twist. Restaurang Familjen är ett modernt västsvenskt brasserie med varm och familjär atmosfär.


Kökets ambitioner är höga och här arbetar de med lokala råvaror som ligger i säsong. Inspirationen för interiören och miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran och Felinis “La Dolce Vita”. De våningarna har alla sitt egna tema och de hotellrummen är skapade för att ditt besök ska vara mysigt, bekvämt och ja, oförglömligt.

Restaurants near Hotel Bellora , Gothenburg on TripAdvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Hotel Bellora in Gothenburg, Sweden. Då restaurangen och lobbyn ligger i anslutning till varandra, kan man erbjuda hotellets gäster en fullvärdig vistelse i sann Italienska anda, med boende och mat tillsammans. På Avenyn, mitt i folkvimlet, ligger boutiquehotellet Bellora.


Här finns rum där var och ett av dem har sin egen karaktär. Njut av en lyxig staycation eller ta del av stans alla restauranger och klubbar. Vi har sen starten haft skyhöga ambitioner med Hotel Bellora och pricken över i:et är verkligen hotellets takterass. Här serverar vi maträtter som grillats, rökts, rostats, vedugnsbakats eller eldats.


Ristorante Bellora - restaurang som specialiserar sig på italienska köket och serverar frukost, lunch och middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg