tisdag 29 mars 2016

Arbetsförmedlingen aktivitetsrapport

Du ska lämna in din aktivitetsrapport mellan den 1:a och den 14:e varje månad. Rapporten gäller föregående. Här kan du som redan har skrivit in dig på. På arbetsformedlingen.


Vad roligt att du vill ta del av all den potential som finns.

När du behöver rekrytera hjälper vi dig att. Skapa en profil och gör ditt cv sökbart. Som inloggad i aktivitetsrapporten kan du välja språk på första sidan samt på sidan över inskickade rapporter.


Du väljer språk genom att klicka på Languages. Bra att veta: Om du laddar ner din aktivitetsrapport som pdf visas den endast på svenska. Detta för att du ska kunna använda den till din a-kassa och andra svenska myndigheter.


Ange personnummer (ååååmmddnnnn) Du har angett ett felaktigt personnummer.

Välkommen till hela Sveriges arbetsförmedlingen. Sök jobb För arbetsgivare. A-kassa, aktivitetsrapport , utbildningar – vad gäller för dig? I rapporten redovisar du vilka jobb du har sökt och vad du har gjort för att ta dig ur arbetslösheten. Startar BankID säkerhetsprogram.


Lämna in din aktivitetsrapport i tid. Du behöver lämna in rapporten någon gång mellan den första och den 14:e varje månad. Logga in med mobilt bank-id. Om du har problem med att logga in med din e-legitimation, behöver du först säkerställa att det inte är något fel med själva e-legitimationen.


Det gör du lättast på Bank-id:s supportsida. I ett starkt samhälle finns en stark matchningsspecialist som gör att arbetssökande kan ta de jobb som finns. Socialdemokraterna vill öka arbetsförmedlarnas professionella kompetens och minska regelstyrningen till förmån för ett personligt bemötande.


Du ska också redovisa andra saker du har gjort för att få ett jobb. Arbetslöshetskassan ansåg att den sökande haft godtagbart skäl att inte lämna in aktivitetsrapporten eftersom hon varit arbetslös i försäkringens mening under en så liten del av rapporteringsmånaden. Efter en varning räcker det med ett missat möte eller att en aktivitetsrapport inte skickats in för att ersättning ska dras in.

Arbetsförmedlingen är viktig för att det ska bli så. Alla arbetslösa måste aktivitetsrapportera. Också personer med funktionshinder eller läs- och skrivsvårigheter.


Exempel på detta är att många arbetssökande saknar en handlingsplan och att granskningarna av aktivitetsrapporterna i många fall är bristfälliga. SVT Nyheter har gjort. Regeringen öppnar för att ändra reglerna så att inte alla behöver rapportera.


Jag insåg just att jag missat att skicka in min aktivitetsrapport till arbetsförmedlingen denna gång. Jag kan inte hitta något sätt att skicka in den nu. Ska jag vänta med att söka ersättning tills jag kan skicka in den nästa månad?


Sidan kräver att du loggar in. Jag har skrivit in mig och funderar på den här rapporten man ska skriva. Just nu är det mellan 1-man kan skriva i. Det hindrar inte att du fortsätter att besöka jobbrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg