måndag 28 mars 2016

Qx gaygala 2017

Qx gaygala 2017

För första gången har vi nu möjlighet att visa näst intill hela. Det här året kom det en. Se 90-åriga Mollys succé på QX -galan. Nära tre timmar fyllda av skratt, tårar och fantastisk underhållning.


Oscar Zia och Ace Wilder. Christoffer Järkeborn och Fredrik Kempe. Nu är datumet för biljettsläpp satt.


Spana in alla glittriga kreationer och få reda på vem som kom med vem när QX rapporterar direkt från röda mattan. Sveriges största gaysajt med nyheter, underhållning, internationell gayguide och en shop med ett brett urval av regnbågsprodukter. Paret Jacob och David från Polen har utstått dödshot och hat när de visat sin kärlek i en egen Roxette-video. De får en smärre chock när de får träffa Per.


Extramaterial som inte rymdes i tv-versionen av galan. Skip navigation Sign in. Galan leddes av Shima Niavarani. This video is unavailable.


Efter att videon fått stor spridning online blev paret hotade till livet. De valde att inte ta ner videon och under QX -galan tackades de av publiken för sitt mod och fick stående ovationer. Från scenen avslöjade paret att de ska gifta sig. Som en överraskning till paret dök Per Gessle upp på scenen och tackade paret.


Qx gaygala 2017

I kväll går QX -galan av stapeln på Cirkus i Stockholm. Artist polisanmäld för sexuellt ofredande – sparkas från bandet. I ett försökt att framstå som vidsyn inför en möjlig affärspartner slänger Fredde fram gaytidningen QX på bordet, väl medveten om att hon sitter i styrelsen för tidningen. Ju fler frågor han får om tidningens innehåll desto mer uppenbart blir det att han aldrig har läst den. QX läsare och besökare har utsett sina hjältar.


Vi firar med en stor gala i glädjens, kärlekens, skrattets men också allvarets tecken. Cirkus Bar och Restaurang till kl 03. Under måndagen stod hon på scen och delade ut pris på årets gaygala. Jag är också amerikan, sa hon inför publiken. Hon berättade att hon befann sig i Sverige när masskjutningen i Orlando ägde rum.


Erica påpekade också att hon hade så mycket hon ville säga, men det inte fanns tid. QX GayGala stödjer Regnbågsfonden. Konferenciern Shima Niavarani berättar för QX att det är en ära att få leda galan.


Jag är väldigt glad och smickrad över att bli tillfrågad. Jag önskar att min branschs galor var som Gaygalan, såsom publiken är, inställningen att hylla varandra, vilja ha en spektakulär kväll, säger hon till QX. SE Den senaste månadens tre mest lästa artiklar på qx.


Qx gaygala 2017

Oväntat frieri mitt i debatten sötchockade parlamentet 2. Lil Peep är död - la upp knarkfilm timmar innan 3. Jag fick nog, min ilska rann över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg