fredag 11 mars 2016

Företagskonto youtube

Företagskonto youtube

Med växapaketet ingår kreditkort, bankkort och vårt flexibla Superkonto med checkkredit. Växapaketet är optimerat för dig som vill nå längre med ditt företag. På en dator loggar du in på den kanal du vill flytta på. Om kanalen är länkad till ett varumärkeskonto loggar du in som kontoägare.


Klicka på kugghjulet med -inställningar. Längst ner finns valet ”Create a new channel” Välj vad kanalen ska heta och vilken kategori den tillhör (varumärke, företag eller produkt) Gå till Account Settings och klicka på Advanced under Account Name. Tillsammans med Sveriges banker ger vi dig ett automatiskt bokföringsprogram med direktkoppling till internetbanken. Samtidigt hjälper vi dig med både dina bokförings- och faktureringsfrågor. Bokföringen skapas utifrån ditt bankkonto.


Eftersom du får alla siffror från banken innebär det att bankkonto och bokföring alltid är avstämt. Vill du skapa en kanal men vet inte hur du ska göra. Kolla in denna videon där vi går igenom hur man skapar en kanal och hur man laddar. I adressgrupper (tidigare kallade företagskonton ) kan du dela hanteringen av adresser med flera användare. Om du bara har en plats klickar du på Hantera platser på menyn.


Logga in på på en dator eller i mobilappen. Om du har två eller flera platser går du vidare till nästa steg. Välj mellan att skapa en ny kanal eller använda ett befintligt varumärkeskonto: Skapa en ny kanal genom att klicka på Skapa en ny kanal. Skapa en -kanal för ett varumärkeskonto som du redan ansvarar för genom att välja Varumärkeskonto i listan.


Till Företagskontot kan man koppla en kontokredit som hjälper ditt företag att utjämna likviditeten. Ditt företag får snabbt tillgång till pengar när det behövs och skulden regleras automatiskt när pengarna kommer in på kontot. Kontot har en månadsavgift på kronor och där ingår Internetbank och ett bankgironummer.


Hos oss får företagets pengar en chans att växa. Smarta verktyg, lätt att hitta aktier och fonder samt Avanza Auto - automatisk förvaltning. Vi har lösningar som passar just ditt företag. Allt från tjänster för dagliga bankaffärer till personlig service via Kundcenter Företag. Företagskonto med bankgiroanslutning: De första 5inbetalningarna via Bankgiro är kostnadsfria.


Som företagskund i vår bank får du bland annat ett konto, ett företagskort och ett bankgironummer. Ansök direkt med BankID om att bli kund så hör vi av oss. Självbokförande kort från Mastercard och företagskonto. Fakturering i Sverige och utomlands direkt i tjänsten. Enkel hantering av kvitton och räkningar.


Företagskonto youtube

Automatisk hantering av skatter och avgifter. Bokslut och deklaration till ditt företag. Handla online som företag. Nu kan du enkelt spara tid för dig och ditt företag genom att handla både mat och kontorsartiklar direkt i din ICA-butik på nätet! Enkla firman gör det enkelt att driva eget.


Du får de viktigaste banktjänsterna och kvalificerad rådgivning. Prova paketet kostnadsfritt första året! Kostnadseffektiva samarbetsverktyg för företag av alla storlekar.


Samarbeta med vem som helst, var som helst på alla enheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg