fredag 25 mars 2016

Pensionärsrabatt fritidsresor

Vi har de billigaste biljetterna. Boka den billigaste flygstolen nu! Välkommen till Seniordays! För dig som fyllt år! Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior.


Kravet vi har är att du fyllt år. Som medlem i Coop får du givetvis tillgång till hela TUIs resevärld. Här har vi samlat alla TUI´s aktuella erbjudanden och kampanjer på resor, flyg och hotell.


Finn din drömresa till fyndpris, en billig resa eller bra rabatter. Bli medlem gratis idag. Han uppmanar alla att ställa krav på handlarna – och att alltid fråga efter pensionärsrabatt.


Pensionärsrabatt fritidsresor

Om många frågar kanske företagen till slut förstår att det lönar sig. Fråga alltid på alla ställen. Det handlar också om att påminna om att man finns som kundgrupp, säger Patrik Säker.


På SJ gjorde man om sin pensionärsrabatt i mars förra året. Något som lett till att antalet sålda pensionärsbiljetter ökat. Jag tycker att siffrorna talar sitt tydliga språk. Medlemmar erhåller rabatt vid bokning av kryssningar söndag-torsdag Interhome Pensionärsrabatt på på alla bokningar på Interhome.


Pensionärsrabatt fritidsresor

Svensk-Kinesiska resebyrån 5kronor i pensionärsrabatt på alla rundresor. All Inclusive-resor med TUI och välj bland mängder av våra resmål. Weekendresor och kryssningar. Charterresor och sista minuten.


Vem du än är och var du än vill åka har vi en resa för dig. Tillsammans med våra partners erbjuder vi dig seniorrabatter på det mesta du kan tänkas. Alltid bra priser för seniorer, pensionärer.


Karta över Maldiverna som visar de öar i Indiska Oceanen som tillhör Maldiverna. Vill du veta mer om något av resmålen på öarna klickar du på markeringarna. Som Smart Senior får du utöver samma förmånliga pris som andra seniorer även fri ombokning.


Det gör din resa tryggare och mer flexibel. Boka in en resa att se fram emot redan nu. Just nu får du ICA-kort extra förmånliga rabatter på massor av drömresor över hela världen. Du vet väl att Ving har.


Pensionärsrabatt fritidsresor

Gran Canaria bjuder på en makalös bredd. På ön kan du hitta allt från Maspalomas böljande sanddyner och golfbanor i Costa Meloneras till storstadsliv i Las Palmas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg