onsdag 16 mars 2016

Lampa direkt i uttaget

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Ljuskällor från 2kr.


Lampa direkt i uttaget

Gäller endast utvalda varor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Belysning är vad vi brinner för på Uttaget Belysning! En av våra visioner är att få fler att gå från att tänka på belysning som något som endast ska ge ljus i rummet, och istället se det som en stor del av inredningen.


Nattlampor som sätts direkt i uttaget. Vi har två olika sorters nattlampor, en variant med Lågenergi som lyser hela tiden. Alltid i lager och leverans inom 1-dagar! Hittade på nätet en sån lampa jag söker,.


Kombinerad natt- och ficklampa. Ficklampan laddas direkt i eluttaget (2V). Tänds automatiskt vid. Näst bästa vore om det var en väldigt kort sladd bara mellan uttaget och lamphållaren.


Lampa direkt i uttag med adapter. Inte mycket, men det är två CE-märkta komponenter som kopplats ihop på ett okomplicerat sätt så jag ser inte direkt att man tummar på säkerheten. Här är oled- lampan som du kan ansluta direkt i vägguttaget. Först i världen enligt Philips.


Hittills har belysningskällor med ole organiska. Ansluts slimmade nattlampa ger ledljus i hallar, sovrum, trappor och andra utrymmen. Den inbyggda skymningssensorn tänder den integrerade (ej utbytbara) LED-dioden så fort det blir mörkt. Ansluts direkt till vägguttag och är endast avsedd för inomhusbruk. Om du aldrig haft en fungerande lampa i det uttaget så är det mycket sannolikt så att det finns en bortplockad strömbrytare någonstans.


Var den finns är omöjligt att gissa utan bilder men du kan fundera lite själv kring detta så slipper elektrikern lägga av sin dyra tid på att lokalisera dosan. Delbetala i upp till månader. Hos oss finner ni både taklampor, bordslampor och fönsterlampor till ditt hem. Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! Den är superkompakt, men ändå relativt stark.


Lampa direkt i uttaget

Nu är alla uttag i lägenheten väggmonterade så lampan kommer att sticka rakt ut men hela skapelsen väger ytterst lite så det blir ingen konstig belastning åt nåt håll. Jag har inte ha ft den mer än i ett par veckor, och därför vågar jag inte uttala mig om batteriets (NiMH) livslängd om man låter den sitta i uttaget. Oavsett vilket rum du inreder, hittar du belysningen hos oss! Några av våra mest populära varumärken är Beli By Rydéns, Herstal, House Doctor, Konstsmide och Pholc.


Ja jag vet inte hur jag ska förklara riktigt men jag har sett att det finns spotlights som man sätter direkt i det där lilla uttaget som man annars kopplar sladden till taklampan till. Om du köper ett jordat sådant uttag som du länkat till och kopplar det fel med elen avslagen. Spänningssätter allting och inser att en av lamporna i din armatur har gått sönder. Tar en stol och kliver upp för att byta lampa och där sitter du, fast kan inte röra en muskel och sedan dör du både smärtsamt och långsamt. Jag har satt ett uttag bredvid i stort sett alla fönster.


Bra för julbelysning eller om man vill ha en lampa i fönstret. Praktiskt också då uttaget hamnar en bit upp i t. Sitter du vid kökbordet och arbetar vid en dator är det lätt att ansluta laddaren. Kvar i en ohotad position var själva uttaget. Nuförtiden finns en hel uppsjö med smarta elektroniska prylar som du kan koppla in i bilen.


Vi har blivit vana att ta med oss vår elektronik vart vi än går. Nu är det möjligt att ladda mobiltelefonen men även koppla in 230V elektronik direkt i din bil. En lite särskild lampa från Nitecore.


Lampa direkt i uttaget

Effektiv LED-ficklampa med inbyggt batteri som laddas direkt i 230V- uttaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg