tisdag 29 mars 2016

Ta bort följare på instagram snabbt

Ta bort följare på instagram snabbt

Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️. Vi ska nämligen få möjligheten att ta bort följare utan att de nödvändigtvis behöver märka något. Tidigare har det enda alternativet varit att blockera användaren, vilket ju dels kan kännas lite hårt, men också har det synts för den blockerade användaren om den aktivt gått in på din profil och tittat.


Navigera till din profil (1) och peka på Följare (2). Scrolla därefter ned till den följare du vill bli av med och peka på de tre prickarna bredvid användarens namn (3). Om ditt konto är inställt på att vara privat kan du ta bort personer från din lista med följare : Gå till din profil. Tryck på Följare längst upp på skärmen. När du vill ta bort en följare får personen inget meddelande om att du.


Under veckan lanserade Instagram flera stora nyheter. Nu kan du ta bort följare på Instagram Ta bort följare. Hur man får följare på Instagram snabbt och gratis I den här guiden kommer du att lära dig hur man snabbt får följare på instagram Med metoder som fungerar. Användare har direkt kopplats till detta sociala nätverk med möjlighet till dela dina foton enkelt och direkt på webben. Det tar tid och är ganska jobbigt.


För Instagrams senaste uppdatering förändrar allt, eller den sparar dig i alla fall tid när du vill ta reda på om någon följer dig eller inte. För tidigare har det varit så att man måste gå in på personens konto, sök bland alla personer hen följer och leta efter sig själv. Så, direkt över till tipsen som hjälper dig att bli större på Instagram genom att synas och samla ihop fler följare på ett normalt sätt! Det första tipset är logiskt. Om du lägger upp snygga och intressanta foton lockar du användare till att följa dig.


Du kan också blockera personen. Så här tar du bort kontot permanent: Gå till sidan Ta bort ditt konto. Om du inte är inloggad på Instagram på webben uppmanas du att logga in först. Välj ett alternativ på rullgardinsmenyn bredvid Varför tar du bort kontot? Om du vill ha en chans att synas, publicera flera inlägg under dagen och gärna olika tider.


På så sätt maximerar du din tid i dina följares flöde. Du behöver inte ha en miljon följare , och som vi kommer att visa dig i den här artikeln kan du bokstavligen börja från ingenting och bygga upp en skara följare på mindre än veckor. Först ska vi visa dig varför det är en perfekt tid att komma in på Instagram -marknaden just nu och hur snabbt marknaden växer.


En vän ser en vän som gillar ditt foto och så är det igång. Men det gäller också att inte ligga på latsidan, interagera med dina följare , gilla eller svara på följarnas kommentarer och gå själv in och gilla de bilder du uppskattar. Och när vi ändå snackar om att öka antalet följare … Följ gärna mig HÄR på Instagram.


Hur tar jag bort följare på Instagram ? På Istamgram och facebook hjälp står det att man ska klicka på ” följare ” och sedan välja den person man vill ta bort och sedan klicka med prickar bredvid den man vill ta bort. Här är åtta enkla knep och tips för att få fler följare på Instagram och på sociala. Som överskriften säger!


Har instagram och varje person måste begära godkännande av mej för att få följa mej. Men hur tar jag bort folk nu som jag inte vill ha. Ta reda på vilka dina följare är och vad de är intresserade av med statistikverktyget Instagram Insights.


Ta bort följare på instagram snabbt

Marknadsföra dina inlägg direkt från Instagram -appen med bara några få steg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg