tisdag 30 augusti 2016

Babybox apotek hjärtat

Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan när som helst ändra dina cookieinställningar. E-handla ur hela vårt sortiment bekvämt online på nätet – snabb och smidig leverans dit du vill. När du beställer Lilla bebislådan får du hem ett vykort som fungerar som ett värdebevis.


Här hittar du gratis babypaket, babyboxar, startpaket, gravidboxar, välkomstpaket och rabattkoder för gravida, nyblivna föräldrar och din baby. Ett tips är att skaffa lådorna redan när man är gravi så man inte köpa saker som man ändå får i boxen, eller missar rabatter.

Exklusivt erbjudande från oss till dig som är gravid - få en BabyBox fylld med saker som kan vara bra att ha den första tiden! För tillfället ser vi över innehållet i vår BabyBox och därför går den inte att beställa. Vi återkommer om och när boxen finns att beställa igen. Om du inte är eller vill bli medlem så kan du givetvis köpa den via deras hemsida. Jag hämtade ut min skötbädd på Barnmässan som vi var på i helgen, och är så nöjd!


Hjärtats Startbox heter den och syns just nu under klubberbjudanden. Dock så är det stor efterfrågan just nu och leveranstiden ligger på 3-veckor. Fler gratis saker och babyboxar till gravida och nyblivna föräldrar hittar du här.

I boxen finns det varuprover, rabattkuponger och boken. Våra apotek finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i Söder. Det är engagemanget som driver oss – att du ska må så bra som möjligt, både fysiskt och psykiskt, genom hela livet och utifrån just dina förutsättningar. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Apotek med en tydlig vision.


Den kostar 3kronor om man inte är medlem men är man medlem så får man den gratis. Perfekt att den innehöll en stor förpackning med bomullspinnar som vi precis hade tänkt köpa. Jag har hämtat ut en babybox och jag tror det blir den enda jag kommer hämta. Den är ifrån apotek hjärtat och det var den bästa boxen av dem alla när jag var. Skapa en blogg på LOPPI.


Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här! Gratis babybox - gravidpaket Här kan du du som gravid beställa gratis gravidpaket från olika företag som vill låta gravida komma i kontakt med sina varor. Liberos box som hämtas ut från Ica Maxi är den bästa hittills tycker jag.


Den innehåller både blöjor, leksak, tvättservetter och en hel del annat som är jättebra att ha! Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om Babybox. Läs om var och hur du beställer din box, om vad du behöver för att hämta ut den och vart du vänder dig om du behöver svar på andra Babybox -frågor. Kostar egentligen 349:- men om man blir medlem hos dem så är denna box gratis!


Babybox från Kronans apotek.

Passa på att även kika in de andra boxarna som ni kan hämta ut gratis -Kolla här! Visar endast inlägg av cameleon - Visa alla. Samlar information oKontakta apoteksinfo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg