måndag 29 augusti 2016

Libris förlag

Libris Förlag publicerar prosa för vuxna, med huvudfokus på samhälle, religion, tro och tanke. Anne Lamott är amerikansk författare med flera. Bibelns berättelser utspelar sig i verkligheten - i tiden, på faktiska platser och i ett historiskt sammanhang. Vi har inte möjlighet att ta emot manus via e-post, på diskett eller i annan digital form, inte heller handskrivna texter.


Av praktiska skäl är vi tacksamma om sidorna är numrerade, har enkelsidigt tryck och är samlade i en vanlig plastmapp eller liknande, inte i pärm.

Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Kunskap som gör skillnad. I samarbete med forskare och författare erbjuder vi läromedel, kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Förutom Augustpriset har hon fått ta emot Astrid Lindgrenpriset, Heffaklumpen, Nils Holgersson-plaketten och flera andra utmärkelser.


Många av hennes böcker är översatta, bland annat till tyska, koreanska, japanska, italienska och ryska. Redaktören Anna har intervjuat Rose. Libris ger ut böcker av bland andra Vibeke Olsson, Göran Skytte, CS Lewis och Ylva Eggehorn.


Vår utgivning omfattar skönlitteratur, barnböcker samt facklitteratur, och kännetecknas av vår kvalitet och fokus på existentiella frågor.

LIBRIS utökad sökning. Bästsäljande författaren och människorättsjuristen Bryan Stevenson får en dokumentärfilm tillägnad sig på streamingtjänsten HBO. Under nästa år kommer titlar ges ut. Förutom temat är den gemensamma nämnaren på dessa böcker att barnet kan vara med och känna och se på böckerna, läsa med syn och känsel.


Gosiga Gunnar är verkligen gosig. Bara två av åtta anställda får vara kvar efter chockbeskedet från de norska ägarna. Libris förlag nominerat till Årets bästa nyhetsrum! Jennie Sjöström, förlagschef och v har sagt upp sig.


Grunden i Libris är samarbetet mellan mer än 5svenska bibliotek, som gemensamt bygger upp innehållet. Libris består av många olika system, bland annat tjänsten Libris webbsök. KB ansvarar för drift och utveckling av systemen, men samarbetet präglas av medinflytande och deltagande. Läs mer om hur det funkar här.


Så här hanterar KB dina. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras. Sortera Språk Typ Drunkna inte i dina känslor.


Nordkorea: Nio år på flykt från helvetet.

Det händer när du vilar. Här kan du söka på bokförlag, tryckare och andra utgivare, samt förlagsort. Tänk på att förlagets namn ofta kan vara förkortat, t. Förlagsortens namn återges som regel på originalspråket.


Cambridge University Press.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg