fredag 12 augusti 2016

Vklass

Vklass

Avstängd funktion för cookies i webbläsaren. Elsa läser Hantverksprogrammet på gymnasiet och gör nu sin APL på en ramverkstad. I appen kan du se närvaro, kommunicera med lärare och elever, läsa uppdatering och.


Vklass

Observera att schemaändringar som innebär förändrad avgift ska anmälas direkt till barn- och elevadministrationen. Genom appen kommer du exempelvis åt schema och kan anmäla frånvaro, men du kommer inte. Våra onlinekurser är ett bra stöd för dig som är ny i systemet, om du ska utbilda kollegor eller helt enkelt vill friska upp dina kunskaper!


Sidan du försökte hämta är tyvärr inte tillgänglig Sidan kan ha tagits bort. Vklass Praktik APL, LIA och prao. Begränsad tillgång via app. Här hittar du inloggning till de system som används i skolorna, information om lov och ledighet och hur du gör sjuk- och frånvaroanmälan. Skolportalen omfattar.


Eller är du en rektor som ser behov av vidareutbildning för din personal? Sidan eller e-tjänsten du försöker nå finns inte. Kontrollera att du har skrivit in rätt URL eller gå till ”E-tjänster och Blanketter” för. Wijkmanska gymnasiet i Västerås erbjuder gymnasieutbildningar inom teknik, el och industri - Teknikprogrammet, Elprogrammet och Industritekniska programmet. Vi har samlat alla våra e-tjänster på ett ställe.


Swedish EdTech Industry. Det är också här som du får information om. Har du barn i förskolan kan du redan nu lägga in det schema som gäller för ditt barn i höst.


Klicka på någon av länkarna för att logga in igen. Du kan se närvaro, schema, resultat. Som vårdnadshavare får du ta del av dokumentation och. I vissa app-butiker finns det flera snarlika appar att ladda ner.


Detta är något vi är stolta över och ser som en av delarna. Tänk dig en lärplattform för. Här finns en länk till den Lärplattform som Kiruna Kommun har valt att använda för information mellan skolorna och hemmen. Här kommer du som elev att bland annat kunna se ditt schema, dina lektioner, ta del av nyheter på skolan eller från dina lärare. Om du har skyddad adress eller saknar pesonnummer hjälper barn- och ungdomskontoret dig med ansökan.


Vklass

VKLASS ON SOCIAL MEDIA. Används för kommunikation mellan lärare och elever. Här läggs aktuella nyheter och dokument som gäller alla elever. Välkommen till ett kreativt gymnasium med havet, hälsa och hållbar utveckling i fokus!


Här blir du en del av en stark gemenskap i en bra studiemiljö med. Mycket av kommunens och skolans information (till såväl elever, personal som föräldrar) finns numera tillgängligt på webben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg