måndag 29 augusti 2016

Babyproffsen babybox

Allt för gravid och baby! Barnvagnar, bilbarnstolar, spjälsängar, allt för sköta, sova, bära, mata, leka och säkerhet. Babybox från Babyproffsen.


Våra butiker besitter mångårig kunskap inom barn och baby där säkerhet runt dig och ditt barn är enormt viktigt för oss. Rea med upp till rabatt. Sidan är under uppbyggnad.

Fler varor finns förstås i butik. För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Observera att innehållet varierar mellan varje box. Gratis babybox till blivande föräldrar. Det bästa är att man bara behöver registrera sig en gång för att få alla tre boxarna, men man måste dock hämta ut dem från tre olika platser.


Här kommer en snabb genomgång. Få ett provpaket från Club Creo för bara kr. Med Club Creo får ditt barn väl sammansatta. Jag fick sen ett mail om att jag kunde hämta ut dem.

Var inte så mycket saker i den men ett ganska stort paket med blöjor och två förpackningar tvättlappar gjorde den värd att hämta #128077; Förutom dessa saker så fanns där även en haklapp, rabatter, erbjudanden och två dukar att ha i tvättmaskinen som ska fånga upp smuts och färg. Vi återkommer om och när boxen finns att beställa igen. En gravidbox är en låda eller goodiebag med produkter och produktprover för dig som är gravid eller har en nyfödd bebis. Det finns många företag som erbjuder. Efter man beställt får man ett mail med koder som behövs för att hämta ut boxarna.


Exlusivt erbjudande till dig som är gravid. Helt kostnadsfri babybox fylld med nödvändiga saker inför första tiden som förälder. För ett tag sedan var vi till Stockholm på kalas och då passade vi på att hämta ut ännu en babybox efter vägen.


Jag har sett att bla babyproffsen och babyland har pampers box. Idag var Jair iväg o hämtade en gratis babybox på babyproffsen. Det är alltid lika roligt med gratis, men jag blir så irriterad när det mesta bara är erbjudanden i pappersformat. Dissar det här paketet faktiskt!


Dessutom hade dom pampers giftiga våtservetter som innehåller Benzylalkohol som är klassificerat som allergiframkallande! Efter att du har gjort din beställning på babybox. Totalt kan du beställa tre boxar från babybox. Fick även med rabattkuponger på pampersblöjor.


De ändrar innehållet lite då och då,men oftast är det ungefär samma i. Deras erbjudande ändrade sig nyligen och Lloyds babybox finns ej längre att få.

Gå med i magiska Disneyklubben och gör ditt barn glad. Du får en välkomstgåva helt utan kostnad. Välkomstgåvan ger dig en Hitta Nemo på bok, ljudbok och e-bok.


Beställ Hjärtats lilla bebislåda värdebevis – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg