onsdag 31 augusti 2016

Hitta golfvänner

Hitta golfvänner

När du lagt till en person bland dina golfvänner kan du, när du bokar starttid och vid tävlingsanmälan, välja spelare från din lista med golfvänner. Du lägger till golfvänner genom att skriva in deras Golf-ID och klicka Sök, men man kan också söka golfvänner efter namn och klubb. Välkommen till Onlinehjälpen. Här har vi samlat allt du behöver för att arbeta med Golfens IT-system. På Sportpartner kan du hitta en golfpartner i ditt område.


I själva verket, inte bara för att hitta en golfpartner, utan för alla typer av sportkompisar. Med tiotusentals medlemmar i Sverige är chansen stor att du också kommer hitta en golfpartner. Gott Nytt år golfvänner ! Mötesplats för dig som söker en Golf Partners worl wide, Här kan du träffa nya golf partners runt om i världen och spela på gäst green fee, kontaktförmedling för golfare,Här kan du hitta en seriös spelpartner både på och utanför golfbanan, hitta din Golf Partner,Golf betting,golf bet,Backjack,Roulette,Spelautomater,Videopoker. Hos oss hittar du vad du söker för alla tänkbara varianter av golfresor.


Veckoresor där allt är planerat och klart med starttider, tävlingar och middagar där du samtidigt får möjlighet att lära känna och hitta nya golfvänner för livet. Det är så spännande att det hela tiden kommer nya medlemmar! Glöm inte att fylla i era profiler med region, ålder, klubb med mera - annars är ni inte sökbara. Min Golf använder sig av popupfönster som du måste tillåta för att kunna utnyttja tjänsten. Dessa inställningar hittar du oftast under ”Verktyg” i menyraden på din webbläsare.


Hitta golfvänner

SPELA VÅRA TÄVLINGAR – OCH TRÄFFA NYA GOLFVÄNNER ! Alla Solo-tävlingar, Brommatouren, klubbmästerskapet samt Brommamästerskapet landar till slut i den stora finaltävlingen Race to Bodaholm, som spelas på Bodaholm i slutet av september! MGbokning-appen (Min Golf Bokning) har uppdaterats så att man nu kan importera alla sin golfvänner från gamla Min Golf. Därför har vi gjort vår sida anpassningsbar efter vilken typ av produkt du sitter med.


Oavsett vilken kommer du alltid hitta golf artiklar enkelt, kunna dela med dig till dina golfvänner och handla enkelt, snabbt och säkert. Fördelen med en neutral mötesplats som golfkamrat. Du kan söka på handicapnivå eller hemmabana och hitta jämbördiga spelare.


Den som är lite framåt sätter upp en startti lägger upp en inbjudan på forumet och ser hur många som nappar. Börja spela golf, utbildningar, statistik, undersökningar och allt annat vi har att berätta om den underbara idrotten golf. Det är därför Sportpartner finns, för att du snabbt ska hitta en golfkompis i Stockholm att dela dina rundor med. Bli medlem nu så hittar du säkert en vän snart som kanske blir din vän för livet – ett starkt gemensamt intresse är ju bästa tänkbara grund för fast och långvarig vänskap.


Golf tillsammans är både motion och. Ny medlem på Saxnäs GK? Medlem i Saxnäs GK men saknar golfvänner ? Eller vill du hitta fler golfkompisar att spela med? Vill du inte tävla men gärna spela sällskapsrundor?


Kom ensam eller flera! Tider finns reserverade från kl 15. Det måste vara e-postadressen som finns registrerad i din hemmaklubbs system (Golfens IT System, GIT). Om du inte kommer ihåg ditt Golf-ID eller e. Det är inte alltid dom vanliga golfvännerna har tid att spela och då är det bra att kunna träffa några nya samt att få lite sällskap under spelet.


I MG Bokning börjar du med att välja önskad bana, sedan går du vidare till Hitta ledig tid. För att välja tid kan du sedan använda pilarna eller kalendern och bokning är möjlig dagar framåt. Anmäl dig till denna inbjudningstävling för golfvänner. Du anmäler dig själv och bjuder sedan in DINA.


Tyvärr är inte vädrets makter på vår sida. Detta upplägg är ”som hemma borta” och ger maximal frihet och flexibilitet. Laga mat och ät ’hemma’ – själva eller med gamla och nyfunna golfvänner.


Blanda och ge med café- och restaurangbesök efter egen planering och som andan faller på. PT Golf’s golfpaket är unika i sin bredd och flexibilitet. Jag förstår att det är med komplext än så att hitta rätt klubbor och man kan inte bara ta tag i ett par klubbor så kommer dom alltid passa en, men som extrem nybörjare känner jag att det kanske inte är det viktigaste idag, utan det är viktigare att börja överhuvudtaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg