måndag 15 augusti 2016

Nästagångare trav

Nästagångare trav

Marknadens bredaste lyftprogram. Flyg billigt med Seat24. Nästagångare hjälper dig hålla koll på när travhästar startar! GRATIS nästagångare till Voch V86! Håll koll på kommande vinnare!


Allsvenska kuskligan: Kontio har öppnat bäst Belina Josselyn rätade ut alla frågetecken De nominerade till Årets tränare är. Alla kommande travlopp. Jackpot och ovanför ser ni raden som vi deltar med för att sno åt oss en del av kakan. Säljs inte alla andelar bantas systemet.


Allt Om Trav MILJONER I JACKPOT PÅ V75! Den norska undantagshästen, Hillary B. Kretsen kring den obesegrade jättetalangen har nu tagit beslutet att låta henne gå till avel. Det är Trav Og galopp-Nytt som meddelar nyheten under tisdagen. I dag känner jag mig pigg och relativt fräsch, säger Torbjörn Jansson till Sulkysport som var först att berätta nyheten. Build Your Own Custom Trip.


Nästagångare trav

Book Today for the Best Price! Bevaka hästarna så du får veta när och vart dom startar nästa gång. Med NästaGångare kan du spela på dina ideer INNAN dom har startat!


Senast gjorde hon det riktigt bra och levererade en nästagångare -prestation. Möter en vass Happy Steel här, men övriga borde hon kunna ta ner. Platsoddset bjuder på över dubbla pengen och det är givet att testa.


Spela plats på Staro Litchi. Har du sett någon häst som är värd att hålla ögonen nästa gång och vill bjuda på den? I natt upphörde sändningarna av TV4:s kanaler tills vidare i Com Hem och Boxer. För alla som brukar titta på trav - och galoppsändningarna i TV4:s kanaler - TV TVoch Sportkanalen – via Com Hem eller Boxer finns fortfarande en rad möjligheter att följa tävlingarna och sändningarna, i direktsändning eller i efterhand.


Bra odds, för att vara en given nästagångare i mina ögon då hon mycket väl kunnat vunnit i senaste starten på Sundbyholm om allt klaffat. Imorrn testas en ny häst man tog med sig hem i åtanke att spela nästa gång och det är Micke Selin tränade Allyhills Victory, bra prestation senast och vinst nu istället? Nu även med V75-tips, arkivkollen. Han flög till ledningen och sen var det lugna gatan.


Nästagångare trav

Gick undan till en säker seger och såg lite bättre ut än han brukar göra. Han har en säregen stil och det ser ut att vara nära galopp hela tiden, men på något sätt håller han sig i trav ändå. Super Ariel Helvasst intryck efter lite vila senast.


Va ute i 3-spår hela sista varvet, men hade ändå härlig spänst över mål. Köp din andel omgående om du vill ha chans på miljonerna! Alltomtrav Travsida, Hässleholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg