tisdag 23 augusti 2016

Romantiska saker att göra hemma

Vi förhandlar så att du slipper. Men det betyder inte att du måste skriva långa kärleksromaner till din partner varje dag – det är de små romantiska gesterna som ger störst effekt. Foto: Unsplash Här är idéer på saker du kan göra för och med din partner för att behålla gnistan i vardagen och som får er att bli nykära igen.


Men att regelbundet boka in en kväll för bara er två ibland är nödvändigt för att hålla flamman vid liv. Och den enklaste lösningen är att ha dejten hemma. Poängen är att verkligen vara tillsammans och göra någonting ihop.

Inte bara sitta bredvid varandra och glo på samma skärm. Att sitta för mycket med sin telefon, och då särskilt vid middagsbordet, tyckte procent var en riktig stämningsdödare. Dålig hygien menade procent var en deal-breaker, och att vara otrevlig () och att dricka för mycket alkohol () toppade också listan över saker som inte ses som romantiska. För att bidra till att skapa en speciell kväll att minnas, här är tio idéer för en romantisk datum och roligt att fira din nästa årsdagen: 1. Gör något du älskar, men du föredrar att inte göra ! Hur man gör romantiska saker hemma Många människor antar felaktigt att dela en romantisk kväll med den du älskar medel går ut för en dyr middag innan du ser en hitlåt på teater eller gå sällskapsdans på den mest exklusiva klubb i stan.


Romantiska saker att göra med din pojkvän på julen hemma För en mysig par, kan julen ge ett perfekt tillfälle för romantiska utbyte av känslor. Känner att jag och sambon håller på att glida in i det här vardagliga ta varandra-för givet stadiet Vi skulle behöva göra något för att få igång gnistan igen.

Snälla ge mig lite förslag på vad man kan göra , skulle helst vilja resa bort nånstans. Fast de får inte va för dyrt. Alla tips och förslag är välkomna! Att vara sött behöver inte begränsas till materiella saker.


Du kan göra de sötaste sakerna utan att behöva gå ut och din partner kommer fortfarande att uppskatta det. Men bara i fall, bevara dessa idéer och tänka kontinuerligt på grunderna för ett lyckligare, långvarigare förhållande. Romantiskt tips nr 34: Sara K tipsar: ”Om du och din partner är nu osams. Känner ni er så avslappnade tillsammans att ni kan vara hemma hos någon av er är bakning eller att laga en enklare måltid tillsammans en mycket bra aktivitet.


Men välj något enkelt recept. För det första ska dejten inte gå ut på att försöka koncentrera sig på ett långt och krångligt recept. Bara det faktum att Berlin en gång i tiden var uppdelad i öst och väst gör staden unik och full av spännande historia.


Aktiviteter med höga betyg för par i Alicante: De populäraste romantiska sakerna att göra. Var snabb med att säga förlåt om du har gjort ett misstag eller sagt något dumt. De allra flesta har behov av några romantiska tips då och då, framför allt om man vill hitta på något ovanligt. Det kan till exempel vara tips på romantiska saker att göra Malmö eller tips på romantiska saker att göra med sin pojkvän. Detta är en annan stor idé romantiska saker att säga till din flickvän i en text, speciellt när du är ute för ett par dagar, och det är så lovey-dovey!


Här är saker du och din partner borde göra tillsammans för att skapa romantik.

Ge komplimanger, gör fina gester och visa kärlek. Välj själv hur tufft eller lugnt du vill att passet ska vara. Gör ett yoga-pass hemma med Yoga With Adriene. Eller själv för den delen. Utforska platser du inte har varit på innan.


Ordna brunch hemma hos dig eller en kompis. Gör pannkakor, äggröra, kaffe och allt annat ni tycker är gott. Här tipsar Metro Modes moderedaktör Marcus Schuterman om enkla, men romantiska , saker du kan göra med din partner.


På det sättet slipper man allt som har med vardagen att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg