fredag 12 augusti 2016

Svenska landslaget 2016

För svenska meriter, vänligen se Medalj-sidan på vår hemsida. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta. Svenskorna klarade 1-mot Holland efter en dramatisk avslutning.


Jag kan inte fatta det, säger hjälten Olivia Schough. Svenska Ridsportförbundet officiella webbplats.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om vår verksamhet eller om du har allmänna frågor om handboll. Vi som jobbar här hittar du på kontaktsidan. Sverige, i en turnering i Danmark med lag från Danmark och det dåvarande Tjeckoslovakien.


Ebba Andersson och Calle Halfvarsson blev bästa svenska åkare i söndagens jaktstart över och kilometer med sin sjätte-, respektive 19:e-plats. Efter tuffa utgångslägen, speciellt på herrsidan, avancerade majoriteten av de svenska åkarna. Igår förlorade det svenska herrlandslaget den viktiga matchen mot Belgien i årets fotbolls EM.


Tyvärr spelade Belgien bättre och lyckades göra mål i den 84:e minuten. Efter tre förluster kom den första vinsten vid helt rätt. I listan nedan är det i huvudsak nummer som är uttagen i landslaget.

Nummer och är backup i det fall nummer respektive ej kan delta i landslaget. Tabeller, spelprogram och resultat. Allt om landslagen, nationella serier och cuper.


Lagt vantarna på rollen som andremålvakt i landslaget och gör stabilt ifrån sig i Danmark efter. För tillfället fokuseras verksamheten på disciplinerna Slopestyle och Big Air. A- landslaget består av de bästa åkarna i landet, baserat på resultat och potential. Här tar vi en närmare titt på Sveriges tröjnummer i Fotbolls. VSTredje dagens medaljörer.


Sverige till huvudrundan i EM efter Polenseger. Läs mer om det svenska landslaget. Vi levererar bra information om våra svenska landslag. Efter långa förberedelser och mycket träning så var det då till slut dags för tävlingen nordiska mästerskapen för gymnasieelever som gick av stapeln på Island. Det senaste om Herrlandslaget i fotboll.


Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Herrlandslaget i fotboll på Aftonbladet. Som huvudman för agility ansvarar SAgiK för regelverk och central administration av utbildnings- och tävlingsverksamhet i agility inom hela SKK-organisationen. Till vecka arrangeras två läger i Lindvallen Sälen.


Det nya landslaget – format i den svenska modellen 1-mot Luxemburg efter en gedigen laginsats utan bländande prestationer. Det beskrivs som en återgång till ”den svenska modellen” där Erik Hamréns predikande om utstrålning och mod bytts mot Janne Anderssons övertygelse om vikten av att kämpa, springa och fajtas. Patrik Carlgren, Pontus Jansson, Oscar Lewicki, Oscar Hiljemark och Emir Kujovic knep vad som pekats ut.

Det blev en väntad EM-trupp från Erik Hamrén.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg