fredag 19 augusti 2016

Personlig bok till mamma

Mama är läsarnas mammagrupp de luxe, självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Just nu ingår: Eucerin-kit värde 745kr! Beställ smidigt online. Skapa en personlig bok till din mamma ! Vem förtjänar (och uppskattar) det mer egentligen?


Perfekt som t ex födelsedagspresent eller Mors dag-present!

Förutom fyll-i-sidor (sidor) finns poesi-ord (ca. 1st) och scrapbookgrafik (ramar, illustrationer, bårder) att klippa ut och klistra in där man har lust. Noga formulerade fyll-i-avsnitt hjälper dig att hitta just er egen unika berättelse, och att både minnas och ge komplimanger som kommer att uppskattas i en livstid. I vårt breda utbud presenterar vi de bästa tipsen på en present till mamma.


När du ska köpa en present till din mamma så är det mycket viktigt att det finns ett djupare budskap som pekar på hennes betydelse som stomme i familjen och hennes naturliga kraft som mamma och kvinna. Presenter till mamma Här kan du få tips på presenter till mamma ! Presentinslagning och hälsningskort finns som tillval! Välj mellan att få paketet hemskickat till dig, eller skicka direkt hem till din mamma ! Hos oss hittar du roliga, intressanta och söta present- och fyll-i- böcker.


Fyll-i- böckerna passar dig som vill ge bort en personlig present.

Böckerna anpassas med barnets namn, utseende, födelseuppgifter, hem och familj samt en personlig hälsning från dig till barnet. Ett minne för livet som är lika uppskattad av stora som av små. Och en perfekt personlig present som dopgåva, namngivningspresent, födelsedagspresent och julklapp.


Julklappstips - Julklappar till mamma Hitta bra tips på julklappar till mamma här - allt från roliga sällskapsspel till smarta och praktiska prylar till både hem och person. På denna sida kan du se våra bästa julklappstips till din mamma , oavsett stil och smak. I alla våra personliga barnböcker har barnet själv huvudrollen och med utgångspunkt i barnets perspektiv får ni helt fantastiska och unika berättelser. Våra personliga böcker innehåller barnets egen hårfärg och hudton samt ett urval av personliga informationer från barnets vardag. En personlig barnbok är en perfekt presentide!


Boken innehåller en samling frågor vars svar tillsammans utgör en hel levnadsberättelse inte bara om din mamma , hennes barndom och uppväxt, utan även om hennes egna föräldrar och minnen av tidigare generationer. Det är en bok att spara till barn och barnbarn, där både känslor, minnen och personliga tankar får plats. Boken har gott om plats för egna fotografier eller annan utsmyckning, så det blir en riktigt personlig present! Hur boken ska se ut till slut bestämmer bara du! Boken är flexibel och passar lika bra att ge bort i present till ditt syskon, förälder, barn, mor- och farföräldrar, partner eller din bästa vän!


Här hittar du fler böcker ! Till Min Mamma är en fyll-i- bok som handlar om mamma. I boken får du hjälp med att sätta ord på dina känslor. Du skriver bland annat ner minnen och händelser ni delat, ger mamma komplimanger och dina allra bästa råd.


Visa din mamma hur mycket hon betyder för dig genom att fylla i boken ! Unna din mamma något fint – eller något roligt.

Här är presenter du bara måste kolla in till mors dag! De flesta tycker om väldoftande ljus, därför är det här är en perfekt present. Doftljuset blir ditt för kronor. Ge din älskade mamma en chokladask. Personlig bok där ditt barn har huvudrollen bland sina nära och kära!


Så du räddade mitt liv med din bok. Boken når ständigt nya läsare som berörs av Lisbeth Pippings personliga berättelse om sin svåra uppväxt med en utvecklingsstörd mamma , en svårt alkoholiserad pappa och som ansvarstagande storasyster till två yngre systrar. Se våra personliga barnböcker, sagor, doppresenter med barnets namn här.


De första åren i ett barns liv innehåller så många oförglömliga saker. Samla och skriv ner allt det minnesvärda i en fin bok till ditt barn - eller barnbarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg