onsdag 17 augusti 2016

Gratis godis karamellkungen

Gratis godis karamellkungen

Stort utbud av otroligt gott godis. Perfekt som julklapp - För ditt barn eller barnsliga själar. De utvalda husvärdarna belönas med en påse med kg godis som tack för hjälpen att dela ut en godispåse till den som först hittar rätt.


Gratis godis karamellkungen

Anmäl ditt intresse senast september. Registrera dig på deras webbsida och kanske får du chansen att få gratis godis hemskickat till dig. Du kommer alltså få prova nya godisar som ännu inte kommit ut i butikerna och sen berätta vad du tycker. Sveriges största blogg om gratis , spartips, kuponger och fantastiska erbjudanden!


Här tipsar jag om hur du får vardagen att bli lite billigare! Jag hoppas på att inspirera dig att få ut det där lilla extra av tillvaron – helt gratis ! Karamellkungen anordnar Halloweenjakt och söker efter husvärdar. Vi använder cookies och för statistik för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på GratisSaker. Om du fortsätter använda den här webbplatsen accepterar. En intresseanmälan kan göras här.


Både klassiska original och nya favoriter. Eftersom ni var så peppade på Halloweenjakten så kommer vi att göra den i år igen! Kungen hälsar att han gärna vill ha sina favoritfans hjälp med att fylla ännu fler hemliga hus med godis ! Som tack för hjälpen får man själv 2kg godis.


Förutom att det blir superkul när alla godismonster kommer och knackar på, så bjussar kungen på kg godis som tack för hjälpen. Ju varmare det är i din stad desto mer rabatt går det att få, det behöver dock vara minst grader. Helen J Holmberg Gratis karamellkungen , Stockholm reaktioner på ” Gratis karamellkungen godis i Kungsträdgården – JUST NU! Rabatterna ligger på 5-15kr beroende på hur varmt det är där du befinner dig. Du kan bara få en rabattkupong.


Just nu söker vi husvärdar som kan hjälpa oss att förverkliga jakten. Hos oss på Klippkungen. Det blir inte enklare än så här att handla.


Om jag har missat någon godis som är vegansk, eller om du märker att innehållet i godisen innehåller något animaliskt. Skriv då till mig så jag genast kan ändra i listan. Dessutom krävde man att Godisprinsens namn förbjuds, med hot om vite på en och en halv miljon kronor. Svenskarnas favoritgodis bland det som kallas smågodis eller plockgodis är lite överraskande. Finns godis som dumle, geléhallon eller center med?


Gratis godis karamellkungen

Kolla in hela listan här för att ta reda på svaret! Först fram till varje hus får kg godis helt gratis. Hemmakväll bjuder på tävlingar och gratis godis i Halloween-tema. GODIS på nätet är en vidareutveckling av vår populära butik GODIS på landet. Där hittar du de roligaste spelen för hela familjen!


Vi har till exempel tjejspel, som klädspel, djurspel, sminkspel och äventyrsspel. Killar kanske föredrar våra tuffa racingspel, actionspel och sportspel. Dessutom har vi massor av tankespel, som Bubble Shooter, Mahjong och Sudoku.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg