måndag 22 augusti 2016

Moon thai boka bord

Moon thai boka bord

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Mitt i Göteborg precis vid Avenyn ligger Moon thai , en oas mitt i stan. Här äter du fantastiska thairätter tillagade av våra duktiga kockar och i en miljö som vi garanterar är helt unik.


Vår personal är duktiga och har fokus på servicekänsla för att göra ditt besök så minnesvärt vi bara kan. UPPLEV DET THAILÄNDSKA KÖKET – På Moon Thai Kitchen så får du precis det som restaurangens namn vittnar om – en gastronomisk utflykt till det exotiska Thailand! PERFEKT LÄGE – Denna restaurang har ett perfekt läge precis på Kristinelundsgatan i Göteborg.


Boka bord på Moon Thai Kitchen Krog med uteservering Thairestaurang Asiatisk restaurang Göteborg Kristinelundsgatan 9? Letar du efter Moon Thai Kitchen ? Besök vår hemsida där du hittar all plats information du behöver: öppettider, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, hemsida, bilder. Dock skrev de ut ett pris på öl i menyn men på notan var det ett helt annat och högre pris. Jag hade förväntat mig en god och trevlig middag. TOSO - Panasiatisk restaurang Namnet TOSO kommer från det japanska risvin gjort på läkande örter, som framför allt dricks för att rensa ut det gamla, göra plats för det nya och kunna rikta blicken framåt.


Inredningen på Moon Thai Kitchen är färgglatt kitschig på gränsen till hallucinatorisk. Här finns nog mer än hundra lampor och en miljon växter. Om den här restaurangen vore en tv-serie så skulle den vara Bert, ni vet från Berts dagbok. Samma lekfullhet och rapphet och glimten i ögat.


Försökte att boka bord på populära moon Thai , men det var fullt. Gick dir i hopp om drop in bord vilket lyckades. Fick ett litet ståbord längst in i baren.


Bord av hög kvalitet till låga. Moon thai helt med de icke preparerade grönsakerna eftersom råvarorna inte är top notch. I folkkaoset får vi den här kvällen in fel rätt också: en pad thai som inte var en pad thai utan mycket fräschare, eftersom det var äggnudlar istället för risnudlar och cashew istället för krossade jordnötter. Intrycken fyller sinnena direkt när vi kliver in genom dörrarna till Moon Thai Kitchen på Kristinelundsgatan. Med hjälp av kulörta lyktor, färgglada detaljer och med bord inbyggda i trädkojor vill man här åstadkomma en oas för alla oss Thailandsälskare – lite som restaurangen Koh Phangan gjorde när den revolutionerade thaimaten i Stockholm på 90-talet.


Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy. Planerar Du att besöka Moon Thai Kitchen Krog med uteservering Thairestaurang Asiatisk restaurang Göteborg Kristinelundsgatan ? Thailändsk mat i en miljö utöver det vanliga. Erbjudanden direkt till din inkorg!


Moon thai boka bord

Få Bookatables topperbjudanden och boka de bästa borden. Nu kan du boka bord hos oss alla dagar ifrån kl. Av erfarenhet råder vi er att boka bord framförallt vid större evenemang då det är begränsat med plats under vissa tidpunkter.


Söndagar har vi stängt. Köket stänger cirka en timme innan restaurangen stänger. Brickbor satsbor barbor sminkbord och soffbord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg