tisdag 12 december 2017

Alla våra ligg vem

Alla våra ligg vem

Alla våra ligg bokas här hos Athenas. Du får blixtsnabbt svar på din förfrågan! Snabbt svar på din förfrågan. Boka en spännande föreläsning här! Boka föreläsningen här hos Athenas.


Alla våra ligg vem

Jag är vanligtvis ganska blyg, men plötsligt stod jag där och delade med mig av ett orgasmtips inför hela publiken. Tack för att ni har hjälpt mig att våga. De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster. Podden om sex och att äga sina val. Veckans återvinning är tillbaka i form av Max som Amanda beskriver var besatt av feminint och maskulint.


Vi pratar om Orgasmansvar, kvinnliga och manliga egenskaper, att vara fö. Linnéa” och ”Saga” pratar helt ocensurerat om sina sexuella erfarenheter och bjuder de in sina gamla ligg i samtalet som ”veckans återvinning. Alla Våra Ligg är Sveriges största podcast om sex.


Varje torsdag släpps ett nytt avsnitt i RadioPlay-appen. Syftet med podden är att avdramatisera sex och uppmuntra lyssnare att stå för sin njutning. Om podden Denna podd är till för de som gillar att lyssna på allt som har med sex att göra. För att fira att podden fyller tre år släpper vi tre(!) avsnitt!


I detta bonusavsnitt går vi igenom alla våra läxor sedan starten för drygt ett år sedan! Så fram med papper och penna och anteckna era favoriter! Kvällen var utsåld och stämningen hög. Sedan podden startade i höstas har tjejerna bakom den varit anonyma och kallat sig ”Linnéa” och ”Saga”.


Alla våra ligg vem

Vi snackar om sex och sexualitet, helt ocensurerat. Gäster varierar från våra gamla ligg oss själva till personer med erfarenhet av BDSM, tantra, rollspel. Och nu när ett helt år har gått är det dags att se tillbaka på alla dessa människor som gör våra liv lite bättre på olika sätt. Amanda Colldén och Anna Dahlbäck vill minska glappet.


Kategori: Samhälle och kultur. Vi vill att tjejer ska våga ta för sig. Vi pratar mycket om den kvinnliga orgasmen och att det måste bli lika viktigt att tjejer får orgasm som att killar får det. Där är vi inte i dag, tyvärr, säger Anna Dahlbäck.


Medlemmarna av asteroidbältet ligger i omloppsbanor mellan Mars och Jupiter, från till AU från solen. Dessa tros vara rester från den tid när solsystemet bildades. Påverkan från Jupiters gravitation har gjort att materialet i bältet aldrig har kunnat samlas för att växa till en vanlig planet.


Hur får man sin partner kåt, kan man bli kompis med sitt könshår och vem är mest bekväm med bajs? Nu är de redo att komma ut med sina riktiga namn och gör det genom att sända podcasten live. Det är okej att vara kåt som tjej. Bland annat snackar de om egna storys med sina gamla ligg.


Amanda – Den ska vara personlig med bra energi! Vi tycker energin är viktigt. Jag blir själv trött av att lyssna på poddar där energi nivån är låg.


Jag tror man kan lyckas bra så länge energin är på topp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg