torsdag 7 december 2017

Blocket annons betalning

När betalningen är klar så kommer annonsen hamna i våran granskning och kommer att behandlas inom två timmar. Om betalningen inte går igenom kan det t. Swish-app är kopplad till eller att det finns störningar i anslutningen till din bank. Gick något fel för dig när du skulle genomföra din betalning över telefon? Fick du kanske något felmeddelande när du ringde och skulle betala din annons ? Det kan nämligen vara så att telefonen som du ringer ifrån inte uppnår våra krav för telefonbetalning. Telefonbetalning kan inte göras med följande abonnemang.


Här är en lista över annonspriserna i våra olika kategorier för privatannonser. Kategorier Pris Bilar 1kr Bildelar. Vill du betala din annons via Kortbetalning med säkerhetsdosa eller kod?


Beroende på vilken bank eller kort som du använder dig av så kan du behöva ange en kod i samband med kortbetalningen. Systemet som då används är 3-D Secure och används för att göra online- betalningar med kreditkort säkrare. Tillbaka till startsidan.


Blocket annons betalning

Tänkte lägga upp en annons på blocket och tänkte betala genom att ringa till dem på ett s. När jag ringer så säger de att nummret du har ringt är en tillgängligt för kontanttjänsten det hela funkade förut. Man kan inte ringa sådana nummer med kontantkort. Vi kontrollerar då att filmen är relevant för den utannonserade tjänsten. Betalning till utlagd annons.


Observera att det måste vara en -länk för att vi ska kunna lägga till filmen i er annons. Alla bitar måste falla på plats när du letar efter annonsen :) Din betalning saknas eller har kommit in för sent. När du betalar din annons tänk på att om det är sent på kvällen, så kommer annonsen troligtvis inte ut på sidan förens på morgonkvisten.


Jag har sett andra människor med sådana annonser , men jag fick inte. Om man inte har samma bank är Swish ett alternativ så du ser en bekräftelse att pengarna inkommit. Om beloppet är högre eller Swish ej finns, rekommenderas att betalningen sker på köparens bankkontor där banken gör en överföring och köparen och säljaren får med sig ett kvitto.


Begagnatförsäkringen automatiskt med dagar, räknat från förnyelsedagen. När du ser någon intressant klickar du på Gilla! Din annons skickas som förslag till den person som du gillat.


Hen kan då välja att acceptera eller neka din förfrågan. Någon som lagt ut blocketannons idag som FÅTT bekr. Konversation via blocket.


Annonsen är nu borttagen när jag fick denna mailadress som jag är ombedd att fortsätta konversationen på. Har varit utsatt för liknande för ca två år sedan där det även handlade om en cavaliertik. Tycker nu i efterhand att bilden liknar den förra annonsen.


Blocket annons betalning

Tyvärr tog jag ingen skärmdump. Ganska snabbt fick jag ett sms från en utländsk kille. Köparen var mycket bestämd på att han ville betala över ett PayPal. Blocket - lägga in annons ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg