torsdag 21 december 2017

Killar är bäst

Nyheterhar tidigare gett tips till killar för att bli bättre i sängen. Nu är det tjejernas tur. Prata om vad ni tycker om. Tinder-ragg eller din partner: fråga vad han tycker om. SVT Nyheters granskning visar att utöver det får tjejer dessutom oftare ännu högre slutbetyg, än sina resultat på nationella proven.


Det är klart att det inte ska vara så, säger Åsa Fahlén, ordförande för Lärarnas riksförbund.

Jag ser inte anledningen till varför killar ska behöva vara så mycket bättre än tjejer. Ofta klarar man det man bestämmer sig för att klara. Killar , vilken kroppstyp tycker ni är bäst på tjejer. Varken kan eller vill göra en omröstning) -Sportig och smal? Det är skadliga normer och attityder som berättar hur killar ska vara.


Du ska vara stark, tuff, kåt, aldrig gråta, inte prata om hur du mår, aldrig visa dig svag. Vad gäller ställningar kan man generellt säga att det är bra att kunna röra sig fritt och gå in i sig själv för att få orgasm, det gäller förstås både tjejer och killar. Bakifrån är det många killar som tycker om av just den anledningen.


Man får se till att man står skönt med knäna då, annars blir det för jobbigt.

Vilket är bäst då, att vara kille eller tjej? Man går i grupp i stället. Tjejer hamnar lättare utanför, säger Martina. Killar vill helst slå sin ti fortsätter Martina.


Det är frustrerande när man ger en flicka en komplimang och hon inte håller med. Vi ber inte om ditt godkännande om vår mening, vi vill bara berätta hur bra du ser ut. Var inte blyg för att föreslå en dejt som intresserar dig.


Killar är lika trötta på att gå ut på middag om och om igen som kvinnor. Det finns inga effektiva medel, på nationell nivå. Jag tror inte sådana satsningar har så stor betydelse. Det här handlar om kulturella och sociala faktorer och om vilka ideal som råder. Normen är att flickor ska har bra betyg och motsvarande norm för pojkar är att de inte behöver det.


Med en viss överdrift. Gröna ögon är så vackert! Herregu det spelar verkligen ingen roll! Smal, eller normal Magen ska vara snygg! Fina koftor och jeans som.


Många killar tror att deras snabba tempo stimulerar sin tjej på ett bra sätt. Detta stämmer alltså inte utan är värsta tänkbara.

Känn in varandra och skapa ett tempo som känns bra för båda. Du är ingen vibrator (tyvärr). Nästan alla killar vi har pratat med säger att det här är ett säkert kort – vill han att du ska träffa hans vänner så är det riktiga känslor inblandat. Man lajkar allt på Instagram Gillar han bilder på mat, på träningen, selfies – eller ja, vad som helst. Det ser ut som att det går bra för killarna såhär i halvlek trots att en inte ville vara med på bild.


Tur att jag satsade mina sista matpengar på dem. Vi scrollar vidare och håller tummarna! Inte riktigt lika bra av killarna , men det är ingen fara ännu. Det skall nog gå bra det här, sista kvarten nu…. Hur vet man om en kille är intresserad?


Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet.


Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Män får fortfarande högre lön och bättre karriär när de börjar jobba. Påverkar det deras inställning till skola och betyg? Jörgen: Det stämmer nog inte i grundskolan. Man tänker inte så långt då.


Men det är inte coolt att plugga som kille. Att prata om sex med tjejer är kan vara svårt, men det är ofta väldigt intressant – och lärorikt för att säga det minsta. Men för att förenkla det hela valde vi att fråga ett stort urval tjejer om saker de vill att killar ska göra i sängen. Här är en lista med de över saker tjejer vill att killar ska göra i sängen.


Totalt sett är utsattheten ungefär lika hög bland tjejer och killar , men strukturen på utsattheten skiljer sig åt mellan könen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg