torsdag 28 december 2017

Handbolls vm 2017 resultat

Streama live sport online - Direktsänd sport på nätet: Handbollsligan, Champions League! Här är tv-tider, spelschema och resultat. Svenska handbollslandslagets matcher visas i Kanal 5. Klicka bara på landets namn i den vänstra menyn och välj din tävling (ligor, cup eller turneringar).


VM Damer live på Scoreboard.

På den här undersidan hittar du all information alla handbolls EM resultat. Vi bevakar mästerskapet och uppdaterar alla handbolls EM resultat direkt när matcherna är slut med resultat som vi hämtar ifrån EHF:s officiella hemsida. Hur fördelas poängen i handbolls EM? I torsdags (januari) startade EM-festen.


Och kommer att spelas i Japan mellan den november – december. VM live på Scoreboard. Om du söker resultat för andra tävlingar med namnet VM ,välj din sport i toppmenyn eller i kategorierna (land) till vänster.


Frankrike besegrade Norge i finalen och blev världsmästare för sjätte gången.

Semifinaler, match om femteplats och match om sjundeplats. Sveriges matcher visas i TV6. Landslaget är VM -semifinal för första gången – där väntar Frankrike. Senast var det Frankrike som tog hem titeln på hemmaplan, och vann då för andra mästerskapet i rad. Till semifinal gick förutom Frankrike, även Slovenien, Kroatien och Norge, där det slutligen blev dem sistnämnda som fick göra upp mot hemmanationen i den stora finalen.


De flesta av Norges motståndare i VM har ju vikt ner sig nästan direkt. Det kändes som VM var över efter första matchen. Nu står vi här som etta, säger Bella Gulldén efter den första segern mot grannlandet på sju år. Handbollskanalen ger dig de senaste nyheterna från handbollsvärldens alla hörn. Etta, tvåa, trea eller.


Läs senaste nytt om handboll här. Avgjorde VM -finalen på straff – med fem sekunder kvar. Stor dramatik – Nederländerna klart för VM. Nu väntar VM i Tyskland och här bjuder vi på all information ni behöver inför mästerskapet. De lagen har lottats in i fyra grupper om sex lag, där alla jagar poäng för att ta sig vidare i turneringen.


När gruppspelet är över börjar den så kallade mellanrundan, som även den består av ett gruppspel. Först delas de lagen in i sex grupper, med fyra lag i varje grupp.

Från det inledande gruppspelet så går två av de fyra lagen vidare från varje grupp till nästa omgång i gruppspelet som kallas för mellanrundan. Handbolls -EM inleder med ett gruppspel, som består av två delar. Det svenska herrlandslaget spelar VM i Frankrike. Här har vi samlat artiklar i ämnet.


De svenska VM -spelarna lutar sig mot över hundra år gamla psykologiska rön. Lagkaptenen: Domarna var mesiga VM -semifinalen stod och vägde när Hanna Blomstrand gjorde en sista satsning. Det troliga formatet är fyra grupper om sex lag, där de fyra främsta lagen går vidare till slutspelet som inleds med åttondelsfinaler och efter det följs upp av kvartsfinaler, semifinaler och medaljmatcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg