torsdag 28 december 2017

Apponwall

Apponwall

Ny betongkrok - inga slag på tummen - tavlor i raka rader - slipp borra för lättare saker Paulina Kolm har uppfunnit ett nytt enkelt fästsystem för alla väggar. Eller vrid fast en applikator och sätt upp saker på väggen utan att borra. Passar lättare föremål.


Apponwall

För tyngre saker ska man borra och skruva som vanligt. Vi har testat apponwall i betong, trä och gips. Inga test är utförda på lättbetong, puts, tegel mm. Vissa betongväggar är för hårda, på dessa fungerar inte apponwall. We offer domain, and unlimited e-mail accounts at.


Apponwalls tavelkrok är platt och du håller med öppen hand och slipper slå dig på fingrarna. Du slipper borra och vrider enkelt dit ett tillbehörsstift för fler upphängningsmöjligheter. Kompletterande produkter i samma serie.


Kroksats Apponwall med monteringsstift Slipp borra i betong! Krokar Apponwall Istället för att borra! Tidigare fanns inga andra alternativ än att borra men med apponwalls tavelkrok och olika tillbehör är det nu möjligt!


Med den smarta tavelupphängningskroken Apponwall blir det väldigt mycket enklare. Till och med risken att hamra sig på fingrarna är minimal! Apponwall gör det lätt att spika upp tavlor på enklast möjliga sätt. Tavelkroken fäster bra i material som betong, trä och gips och gör det möjligt att undvika både skruvar och borrar. Med Apponwall finns det mer plats så man kommer åt rakt på, man kan se igenom den så man ser markeringar på väggen och hacken på sidan gör att man enkelt kan spika upp raka rader, förklarar Paulina.


Svensktillverkade Apponwall kommer i tre olika förpackningar där grundkonstruktionen helt enkelt är en tavelkrok. Både för ”vanlig” upphängning med tråd och för s. Levereras med krokar och nyckelhålsfästen. För mer info, se apponwall.


Svensk innovation och svensk tillverkning. Med apponwall slipper du borra! Tavelkrok Apponwall 5-pack. Spika fast en baskrok och häng tavlor. Availability: I lager.


Apponwall

Denna svenska uppfinning gör det väldigt smidigt att hänga upp dina saker på väggen. Så hur kan jag använda Apponwall ? Upphängningsanordningen finns i tre färger, en gul för tavlor, en röd för lampor och en svart för nyckelhålsfästen. Det kan komma nya varianter också senare. Hur känns det att Clas Ohlson säljer din produkt.


Det är givetvis toppen att få in produkten hos en så stor återförsäljare. En innovativ applikationskrok med många funktioner och användningsområden. Till skillnad från den gamla typen av tavelkrok av plast med tre spikstift så är Apponwall betydligt mer flexibel och lättare att spika fast i väggen.


Vi säljer den i två olika förpackningar. Monteringsstift för saker med hål på baksidan. Det är 7 av aktiebolagen i Haninge kommun som har högre vinst per anställd än apponwall AB, motsvarande siffra för Sverige är 7.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg