fredag 29 december 2017

Kissflaska män

Förbrukningsartiklar till sjukvård. Skickas från oss nästa arbetsdag. Gratis fraktalternativ. Den är lätt att tömma och tål rengöring i upp till 120°C.


Båda varianterna kommer med lock och går att tvätta och återanvända. Om du är aktiv kan det vara en bra idé att ha mer än en flaska för att slippa bära med dig flaskan överallt. Hållare för urinflaska. Uribag urinflaska för kvinnor. Uriwell urinflaska för kvinnor och män.


Flaska i plast utformad för män. Graderad upp till liter. Därför lämpar de sig också bra efter en operation, då man kan ha svårt att sitta ned. Har fått tips på avkuren flaska samt en behållare som skulle heta något liknande pippinett.


Vet ni något om denna och var man får tag på en? Den ersätter i många fall männens så kallade kissflaska och är lättare att hålla ren. Pipinette är lika bekväm för män och större barn.


Locket skyddar mot lukt och insyn. I början hade han för säkerhets skull sin kissflaska vid sängen på natten men ganska snart slutade han med det. De få gånger han behövde kissa på natten steg han upp och gick på toaletten. Detta funkade med kanske ngt enstaka undantag. Jag har inte exakt koll på vad som används, men tjejer som segelflyger har någon slags kissflaska , eftersom man inte gärna landar bara för att nöden tränger på om det finns god termik.


Kissflaska män

Urinbehållare 120ml Urin. Kan alltså vara värt att kolla med någon segelflygklubb vad de rekommenderar. Spillsäker urinflaska för män som är luktfri. Bärhandtaget är avtagbart.


Den spillsäkra funktionen sitter i locket med vidhängande rör. Här finns backventilen. Köpa hjälpmedel med Fritt Val-rekvisition. Har du en rekvisition från din förskrivare som gäller för detta hjälpmedel, kontakta oss före köp.


Kissflaska män

GUIDE: Vilken hudtyp har du – och vilken hudvård passar dig? Solskydd och smink - så får du det att funka. Jag trodde det var en kissflaska man kunde ha om man campar, sitter i bilkö, rullstol, eller ligger på sjukhus.


Sen kunde man fästa den på den där trosan ifall man har en planerad långresa och blir nödig. På Flipbyxan så fälls frampartiet ner på byxan ( man klarar det med en hand). Man kan sitta kvar i stolen och kissa. Underlättar när det är bråttom, vid trånga toaletter och vid resor. Vill du börja hos oss på Musikskolan?


Kissflaska män

Borta är blanketter och webbanmälan. Istället får du en kurskatalog där du mycket tydligare ser hela vårt utbud och enkelt bokar de kurser (lektioner) du är intresserad av. Läs mer i expertrådsdokumentet – Riktlinjer för behandling av urininkontinens – på Janusinfo och på Viss om Nedre urinvägssymtom – utredning LUTS och behandling. Män och pojkar kan kissa direkt i påsen.


Det genomskinliga höljet på kudden smälter av vätskan. Påsen kan också träs på hållaren Oval Ring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg