torsdag 7 december 2017

Ksugen

Vi erbjuder maskiner och vagnar till grönområden. Vi svetsar, bockar, svarvar, fräser, lackar och monterar själva i vår verkstad i Karlshamn. Proffsmaskin för fastighetsbolag, kommuner, kyrkogårdar, golfbanor och idrottsanläggningar mm.


Med den meter långa slangen når du in bland buskar, träd och rabatter. Marknadsledaren inom lövsugar i branschen! Montera på egen vagn, flakbil eller välj en komplett lövsugsvagn.

LMK erbjuder ett komplett program av proffsmaskiner såsom parkmaskiner och grönytemaskiner i hela Stockholm, Uppsala och Södermanlands län. Utan att använda krattan, går du in med den meter långa slangen bland buskar, träd och rabatter. Vi tillverkar proffs maskiner för lövupptagning till parker,kyrkogårdar,fastighetsbolag,entreprenagolfbanor,skolor och kommuner.


Populärt lövsugnings munstycke. En av marknadens kraftigaste lövlastare. Uppsugning efter häckklippning.


Det är en proffsmaskin avsedd för fastighetsbolag, kommuner, kyrkogårdar, golfbanor och idrottsanläggningar m. Remove Virtually ANY Spot From Carpet With Common Household Items You Probably Already Have - Duration: 13:13.

Maskinen finns i Kumla Sverige. Vi har resultat för K-vagnen begagnad till de bästa priserna. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från hundratals.


K-sugen kan utrustas med olika motoralternativ osv. K-SPEED 80KOMPLETT LÖVSUGSVAGN MED K-SUGEN 18HK Beskrivning Produktdetaljer. Leverans 2-vardagar. Treväxlad hydrostatisk drivning. Mekanisk differentialspärr.


K-vagnen finns i ett antal varianter högtippande och trevägstippande samt med en mängd tillbehör. Kan byggas om och utrustas med t. Vi kör nästan dagligen med vagnen säger Niklas , vi är mycket nöjda med K-vagnens maskiner #128512;. Hjemmesiden bruger cookies. De er ufarlige og bruges til bl.


De är utrustade med vår egna blå flexisugslang och sugmustycke i aluminium med stödhjul som underlättar i arbetet ! K-Sugen finns i modellerna 13hk-16hk-18hk-23hk. Kontakta oss för mer information. Vi levererar originaldelar, slitdelar och tillbehör till de flesta förekommande märken på marknaden.

Vi lagerhåller ett brett sortiment för snabb. Insugningsluckan där slangen är monterad får ej demonteras eller öppnas när motorn är igång. K-vagnen representeras av Jörgen Ohlsson och till hö-ger står Roger Svensson på KS maskiner AB som leverera-de maskinen. Lågt vattentryck och fritt flöde.


Lövlastare k-vagnen k-sugen Sopmaskin bogserande mBelos Geting Gräsklipparaggregat 320cm. Trans Pro redskapsbärare Vikplog 150cm Sandspridare Sopvals. Holder redskapsbärare (Miljöklass steg 3b) Vikplog 175cm Sandspridare Gräsklipp aggregatet 180cm Lövsop wiedemann Tippflak. Och mycket riktigt, går du och lägger dig hungrig så kan det påverka dig sömn negativt.


Du är inte ensam om att vara sugen på någonting på kvällen, men.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg