måndag 4 december 2017

Solarium solna

Solarium solna

Har provat snart alla solarium på norra sidan, och aldrig varit nöjd. Varför gick jag inte till er direkt. Aldrig testat bättre solarium. Det självklara valet när man vill sola solarium i Solna.


Världens mest kraftfulla Ståsolarium. Vi har bara den nya generationens solarium från Tyska Ergoline. Ljusteknologin i alla dessa solarium reducerar fina linjer och rynkor, samtidigt som ni får en enastående djup färg.


Vilken super combo för att unna sig en stunds avkoppling, skaffa den perfekta färgen och fylla på med D-vitamin i något av våra premium solarium. Hos oss hittar ni bara det bästa från megaSun, Ergoline och Lexodus. TanExpress, Som ENDA aktör i Sverige med en egen App där våra kunder enkelt betalar sin solning direkt i mobilen! Använd inte solarium om du har solat ute i solen samma dag eller om det har gått mindre än två dygn sedan du senast solade.


Sola inte mer än fem minuter första gången. Sola aldrig så att huden blir röd efteråt. Solna Sol, inte störst men bäst #128526;. Det ger inte ett säkert skydd mot skador från solen. Har du frågor om UV-strålning från sol eller solarium men hittar inte det du letar efter på webbplatsen?


Du som privatperson kan ställa din fråga till våra experter via e-post. Arbetar du som inspektör på kommunen med tillsyn över solarier kan du kontakta oss via e-post. We discover this place and we. Solråden för solarium är desamma som för den vanliga solen, men man kan tycka att solarium är en onödig risk som går att undvika.


Solarium solna

Välkommen till vårt fräscha solarium i Solna. En nackdel är ju också att solarium som är så lätt att använda året runt inte sällan leder till överdriven användning och solskador på huden. Mitt råd är att ju mindre solariumanvändning desto. Flera studier visar att D-vitamin, som man får genom att sola utomhus eller i solarium , skyddar mot en rad sjukdomar och att riskerna med att sola för lite är betydligt fler. Det viktiga är att sola i lagom mängd och att inte bränna sig.


Vår dagvårdsmottagning är ett komplement till mottagningen för hudinflammation och till slutenvårdsavdelningen för dygnet-runt-vård. På dagvårdsmottagningen. Här sätter vi dig som kund i fokus!


Solarium solna

Vi välkomnar alla unga, äldre, kvinnor, män, den trendiga. Hitta andra företag ur kategorin. Ett toppmodernt solarium , alltid med de senaste generationens Hybrid solarium från Ergoline. I vårt solrum, Stockholms första, kan du alltid njuta av solen och värmen oavsett om det regnar, snöar eller blåser ute.


Till skillnad mot vanliga solarium så får du solens hela spektrum, men utan solens farliga UV-strålning, vilket ger en behaglig värme och ett skönt ljus. I våra fyra solarieanläggningar blir du naturligt solbrun. Din säkerhet värderar vi högt.


Därför har vi valt ett passér. Solarium bolaget i Stockholm AB. T-bana till Huvudsta Centrum kommer du direkt in i centrumet utan att behöva gå utomhus.


Vi erbjuder två timmars gratis parkering i vårt parkeringsgarage med direkt förbindelse till butikerna med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg