torsdag 14 december 2017

Farang cmore avsnitt

Boka Casa Mores Inn, Arequipa. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Se Farang Säsong Avsnitt 1. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app.

Prova veckor gratis - utan bindningstid! Vart kan man streama och se på säsong av Farang ? I Sverige så kan du se serien via streamingtjänsten CMORE. Farang kommer senare i år att sändas på TVmen du kommer alltså redan nu kunna följa serien veckovis direkt i appen. Totalt blir det åtta avsnitt med Rickard och Thyra i Thailand. Efter ett uppmärksammat bankrån lämnas Rickar som spelas av Ola Rapace, utan valmöjligheter.


Han tvingas fly Sverige och överge sin familj för att börja om på andra sidan jorden. Det är utgångspunkten för nya dramathrillerserien Farang , som har exklusiv premiär i vår betaltjänst C More den mars. Streama Farang på vår betaltjänst C More.

Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot. Farang är inte något felfritt mästerverk, men som spänning för stunden duger den alldeles utmärkt. Ola Rapace är på topp och med sina blott åtta avsnitt känns serien varken för långdragen eller utspädd.


Dramathrillerhistorien Farang med Ola Rapace i huvudrollen är den serie som streamats av flest användare under sin premiärmånad på C More , och serien har fortsatt setts av många under hela säsongen. Nu kommer alla åtta avsnitten till TVoch TVPlay. Farang är en serie jag har sett fram emot länge och verkligen har velat gilla. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Själva upplägget med en svensk thriller i Thailand känns superintressant, speciellt med tanke på att Erik Leijonborg (Tusenbröder) återförenas med Rapace och regisserar ett gäng av avsnitten. Rickard tvingas ännu en gång ljuga för Thyra för att sätta henne i säkerhet. Själv blir han överlistad av Pranée som vill använda honom som en bricka i spelet mot droghandeln. I Farang möter vi Rickard som lämnat ett kriminellt liv bakom sig och lever i Thailand med skyddad identitet.


Tio år efter hans försvinnande söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Hennes närvaro blir en väg ur isoleringen, men innebär också en risk för upptäckt, och snart är både Rickard och Thyra i fara. I dag, mars, sänds avsnitt 4. Vi har alltså kommit halvvägs. Med det följer bortfall, men också möjligheter. Det fjärde avsnittet slutar på ett sätt som gör att insatserna, som redan är höga, höjs ytterligare några nivåer.


Serien sänds på C More. De två första avsnitten av Farang blir tillgängliga för streaming mars, och sedan kommer ett nytt avsnitt varje torsdag.

Jag tror att C More med “ Farang ” får en tittarsuccé. Maten är givetvis i fokus på Restaurang Farang , men utöver den erbjuder vi dig även spännande, fräscha cocktails och en intressant öl- och vinlista. När vi väljer viner till Farang utgår vi mestadels från maten som vi serverar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg