torsdag 23 augusti 2018

Best western gävle

Best western gävle

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Compare Rates on Hundreds of Travel Sites. Find the Best Hotel Deals.


Best western gävle

The right hotel at the best price. I hotellet finns även konferens- och eventlokaler, restaurang, samt bar med fullständiga rättigheter. Med ett centralt läge i hjärtat av staden och inom gångavstånd till vattnet erbjuds här en klassisk hotellupplevelse med komfort och hög servicenivå, som ni kanske redan vet från andra hotell, som bär Best Western varumärke. Hotellet är rökfritt, samt har 1fräscha rum som alla har kabel-TV, wi-fi, dusch och toalett. Här är det nära till allt som Gävle har att erbjuda.


Hotellet har 1fräscha rum som alla har kabel-TV, internet, dusch och toalett. The hotel has 1rooms, all with cable TV, internet access, toilet and shower. Within the hotel there is also conference- and event facilities, restaurant, as well as a licensed bar. Verksamhetsbeskrivningen för.


I den rymliga restaurangen serveras även frukostbuffé med ekologiskt och närproducerat. I receptionen kan du få kostnadsfria varma drycker timmar om dygnet. Hotel City Gävle AB:Bolaget ska bedriva hotell- och restaurang verksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti.


Som alla vet är frukosten en viktig del när man bor på hotell. Vi vill ge våra gäster en riktigt bra start på dagen helt enkelt. Lågpriser på hotell i Gävle. Best Western butiker i Gävle : Öppettider och telefonnummer Här hittar du alla Best Western -butiker i Gävle.


Läs riktiga recensioner - boka nu! För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Personal information will be saved for maximum months and thereafter deleted.


Alldeles bredvid ligger Gallerian Nian med ett stort utbud av butiker och Stortorget med sina restauranger och barer. Inte långt härifrån hittar man Sveriges Fängelsemuseum där man får möta skampålar, galgbackar och celler. På Best Western vill vi alltid kunna ge dig den bästa resupplevelsen och ett boende som passar just dig.


Inom vår branch och i vår kedja är service, omtanke och att leva upp till dina förväntningar viktiga områden som vi konstant jobbar med. Pensionatet ligger 1meter från Stortorget i direkt anslutning till shoppinggatorna Drottninggatan och Nygatan. Pensionat City Gävle har fräscha rum i pensionatstandard med TV, stol och skrivbord. Delad dusch och toalett. Best Western Gustaf Wasa Hotell är ett fyrstjärnigt modernt och personligt hotell med 1rum.


Oavsett vilket rum du bor på har du tillgång till hotellets gemensamma relax med bastu och jacuzzi och gym. Konferensvåning med konferensrum i olika storlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg