tisdag 14 augusti 2018

Konferensrum

På MötesRum finns mötesrum för dina seminarier, workshops eller utbildningar. Det rätta svaret är att det stavas konferensrum och inte konferansrum. Konferansrum eller konferensrum ? Boka konferens i Stockholm hos Citykonferensen, konferensanläggning mitt i centrala Stockholm. Vare sig du gör om ett befintligt konferensrum , eller har fördelen att bygga ett helt nytt från grunden, finns några relativt enkla saker att tänka på.


För det första handlar det om att anpassa rummet till vad det ska användas till.

Ligger fokus på videokonferens, möten, presentationer, workshops eller kanske lite av varje? I Stockholm finns ett stort utbud av konferensrum vilket ger dig möjlighet att hitta just det konferensrum som bäst stödjer syftet med ditt möte. Här nedan hittar du exempel på både traditionella och annorlunda konferensrum i Stockholm. Varför är en TV ett bra val i ett konferensrum ? En Full-HD skärm levererar en skärpa i bilden som gör att de tydligaste detaljerna syns.


Moderna TV-apparater har en beräknad livslängd på cirka 100. Beroende på ditt konferensrum eller mötesrum kan du välja en form som passar dina behov. Rätt storlek beror helt på både storlek och form på ditt konferensrum.


Du bör också överväga det primära syftet med rummet.

Vi har samtalsrum och konferensrum i Stockholm. Boka direkt i vårt bokningssystem. Vi har erbjudanden i alla prisklasser för alla typer av möteslokaler - från innerstadshotellet till herrgårdsidyllen. Behöver ni en lokal för styrelsemöte, kundmöte eller intervjuer?


Himmelsby Gårdshotell erbjuder konferensrum i olika storlekar. Vårt största konferensrum rymmer upp till 1personer och har vacker panoramautsikt över Östgötaslätten. Alla konferensrum är modernt utrustade med den senaste tekniken och går att möblera efter önskemål. Istället för traditionella konferensrum har vi arton kreativa eventytor i varierande storlek alla med sin personliga karaktär.


Rum för teambuilding och workshops men även för sociala möten – musik och film, mat och dryck, fest, mingel och samtal. Precis nära vattnet uppe på klipporna i Grisslehamn finner du vårt underbar hotell som vi är så stolta över. Här har vi inte bara byggt ett spahotell utan en.


Har man fler än två konferensrum på en arbetsplats är det nödvändigt att kunna skilja dem åt. Att ge dem namn är ett av många olika sätt att göra det på. Själva döpningsprocessen kan dock bli rätt krysta så här kommer lite tips på teman att spåna kring.


Kontakta oss för demo, priser och komplett installation med projektor och högtalare. Vi löser även större installationer med styrningar exempelvis med Crestron. Låt oss vara med i designen av Ert nya konferensrum.


Då blir det både snyggt, smidigt och enkelt att använda.

Naturnära konferenser i centrala Stockholm. Långholmen har mötesrum för 2-personer. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar samt på-platsen montering. Kär för den kreativa konferensen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg