fredag 17 augusti 2018

Food pharmacy recept

Nu är nya boken ute, kokboken som förenklar din vardag! Food Pharmacy Store ABs integritetspolicy. Ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv. Food pharmacy ger dig hälsosamma varianter av den bästa njutmaten.


Food pharmacy recept

Ett glas rött Okej, det är inte att likställa med ett riktigt glas rött, men till skillnad från rödvin blir du både pigg och energifylld av det här glaset. Recept på lättlagad mat från matprogram och kokböcker. Gröna blad – magens städpatrull. Livsmedelsverket rekommenderar oss inte bara om hur mycket grönt vi ska få i oss varje dag, de har rekommendationer om fibrer också.


Väldigt få av oss når upp till deras rekommenderade 25–gram per dag. Lina Nertby Aurell och Mia Clase beskriver i boken hur kost påverkar inflammatoriska processer i kroppen, och hur man äter för att minska på dessa på ett väldigt okomplicerat sätt! Vi vaknar ofta med höga ambitioner. Men sedan gnuggar vi gruset ur ögonen och upptäcker att vi har massa barn, jobb, aktiviteter, läxor, tvätt och räkningar att betala.


När småbarnsmammorna Mia Clase och Lina Nertby Aurell träffade professor Stig Bengmark förändrades nämligen deras liv på ett ögonblick. Plötsligt kom begreppet näringsjägare till – och de gav sig sjutton på att lära sig allt om tarmen och dess bakterier. Buden om hur vi ska äta duggar tätt, med hänvisning till olika forskningsrön. Men egentligen är det inte så komplicerat, menar Mia och Lina.


Denna är mer en ren kokbok i samma anda. Socker innehåller ingen näring men rubbar blodsockerbalansen, något som kan leda till inflammation. Vi har en kategori på bloggen som heter Fredagsmys som är full med recept på nyttigt godis. Men som jag tidigare inte riktigt vågat lita på.


Dessutom är boken mycket positivt skriven, inga pekpinnar, lättläst med bra recept. Hade dock önskat fler recept. När det kommer till tofu så är marinaden A och O. En nakenfistofu är lika tråkigt som Mariah Carey utan vibrato.


Som de hypokondriker vi är har vi nojat över det mesta när det kommer till sjukdomar. Uppgifter om klimattal (s k koldioxidekvivalenter eller CO2e) som visas för Mat. RISE Research Institutes of Sweden AB.


Food pharmacy recept

De fascineras av sambandet mellan en välmående tarmflora och god hälsa och vill inspirera fler till att boosta sina goda tarmbakterier genom näringsrik, välsmakande mat. Eftersom av immunförsvaret sitter i våra tarmar, kan vi helt enkelt äta oss friskare, är filosofin. Mumsiga och nyttiga rödbetsburgare med alla tillbehör!


Gott för hela familjen! Taco med linser – här är en riktigt snabbfixad tacomiddag som är bra både för hälsan och miljön. Luke Skywalkers grönkålschips (plåt) Dessa nyttiga grönkålschips gör Mia och Lina från grunden minst en gång i veckan. Vi har en raw chokladboll som är förvillande lik en vanlig chokladboll men som är fri från både socker, smör, gluten och laktos.


Mia Clase är copywriter och har varit kreativ chef på några av de stora reklambyråerna i Stockholm. Har även jobbat en sväng på byrå i New York. På fyra veckor kan du bli av med ditt sötsug. Testa deras sockerdetox, här nedan får du både schema och recept. Du kommer bara att äta god mat – och må toppen!


Och jo, visst kan du tappa något kilo på köpet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg