torsdag 23 augusti 2018

Onödiga elektriska prylar

Roliga och coola Prylar. Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här!

Alla prylar vi säljer på CoolStuff. Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar! SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar.


Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Konsumtion kan vara en känslig fråga – men de här prylarna kan faktiskt vara det som saknas för att förenkla din vardag.

Vissa ser dem som onödiga , andra ser dem som riktiga kap. Den utvecklade termosen är här, den är kopplad till bluetooth och håller koll på hur mycket vatten du dricker varje dag. Vi har allt från de mest innovativa uppfinningarna och de smartaste vardagsförenklarna till de fiffiga partyprylarna och de totalt onödiga presenterna vars enda, ibland helt meningslösa, uppgift i livet är att få mottagaren att skratta. Udda presenter kan ofta vara riktigt roliga presenter också. Inläggsrubrik: Re: Onödiga , idiotiska, elektriska prylar ni köpt genom åren.


Onödiga prylar 1-Onödiga prylar , 5-Oavsett om du har för mycket pengar i plånboken eller bara älskar att shoppa: Här är ett gäng totalt onödiga teknikprylar, som vi verkligen vill ha. En räddningspåse för mobilen väcker liv i din mobil eller annan elektrisk pryl som tagit sig ett dopp i vattnet. Påsen har ett speciellt material som fungerar som en magnet för vatten, vilket gör att din mobil töms på vatten och torkar. Den har också en indikator som visar hur mycket fukt som finns kvar i din elektriska enhet. Här är prylarna som ska göra vardagen lite lättare - men som faktiskt bara är onödiga och visar hur LAT du egentligen är.


Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Alltid det senaste inom hörlurar, högtalare, gaming, party, street sport och mobiltillbehör. Onödiga prylar kan vara en definitionsfråga, du kanske inte alls ser dem som överflödiga, utan faktiskt välbehövliga! Spana in alla saker här. Kylskåp till datorn eller en ipod för 200?


Men ändå finns de, prylarna vi bara måste ha – för att de är så onödiga. Engelsmännen har samlat på sig onödiga elektriska apparater för hisnande miljardbelopp.

Praktiska” grejer för miljarder pun nära 1miljarder kronor ligger på vindar, i garderober och källare och samlar damm. Börja med att söka efter prylar på internet och välj ut pryl som du själv tycker är onödig. Alternativt, ta med dig en onödig pryl hemifrån.


Försök hitta så mycket information du kan om prylen. Ett tips är att läsa produktbeskrivningen av prylen på webbsidor som säljer den. Cafés Kjell Häglund listar prylar som du bara måste lägga vantarna på, kosta vad det kosta vill.


Polaris Sportsman WV8H. Vårt uppdrag är att göra livet roligare med festtillbehör, merchandise, presenter, godis och coola prylar. Vi älskar populärkultur - därför hittar du här tusentals artiklar inom bl. Fungadgets erbjuder en leveranstid på 1-arbetsdagar och fri frakt över 4kr.


Fungadgets är en e-butik som även har ett brett utbud av andra produkter, exempelvis presenter, coola prylar och mycket annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg