fredag 17 augusti 2018

Kattungar till salu 2016

Kattungar till salu 2016

Har du en kattunge till salu eller är du intresserad av att köpa en katt så har du hamnat rätt. Kattungar till salu Om Kattungar till salu. Detta är en blogg där medlemmar i kattklubben Dackekatten kan annonsera kattungar som finns till salu. Dackekatten är en SVERAK-ansluten kattklubb och alla uppfödare i klubben säljer sina kattungar enligt SVERAK,s regler.


Kattungar till salu 2016

Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från. Har två fina hon- kattungar till salu pga tidigare köpare ångrat sig. Dom är veckor och behöver ett hem!


En är långhårig och en semi långhårig. För köpare, läs informationen Att köpa Sibirisk kattunge. Inavelsgrad Vi rekommenderar att inavelsgraden på generationer är max och helst lägre än så.


Inavelsgraden ökar risken för genetiska defekter som kan leda till sjukdom. HCM-test Borde inte vara äldre än ett år för föräldradjuren om dessa är under år gamla. Annons okattungar säljes på Citiboard. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode.


Nu finns instruktioner för hur du jättesmidigt kan få Bortskänkes-annonser på din blogg eller hemsida och hjälpa till att. Just nu har vi inga kattungar till salu men kika gärna in under fliken Planer så får ni se vad som komma skall. Nästa kull kommer förhoppningsvis till hösten, ett besked om operation styr planerna. Vi har inga kattungar till salu just nu. Och det är mycket viktigt för oss att de i sina nya hem också får vara en fullvärdig familjemedlem.


Vi accepterar inte burar och säljer under inga omständigheter några kattungar till sk buruppfödare. Här finns bilder på klubbens kattungar. Vill du som uppfödare ha fler bilder på dina kattungar är du välkommen att skicka in till klubben. SVERAK:s annonssida för raskatter lägger upp annonser på Selkirk rex till salu här. Nordic Selkirk rex är en rasring som lägger upp kattungar till salu här.


Rexringen är en rasring som lägger upp kattungar till salu här. Till uppfödare: Vid annonsering av kattungar till salu , maila till webmaster. Bengal ungar Till Salu. De är då grundvaccinerade, avmaskade, ID-märkta, besiktigade och har stamtavla i Sverak. De ser fram emot sina nya trygga hem.


Testad inom hälsoprogrammet: HD Höger Normal, Vänster Normal. Beskriv gärna lite om Er själva, tidgiare kattvana eller ej samt hur Er boendesituation ser ut och vad för slags liv ni kan erbjuda åt en kattunge från mig. Jag tar emot besökare till kattungarna som tidigast vid 4-veckors ålder. Våra små mars kattungar behöver nu sina egna permanenta hem.


Vi svarar alltid på epost, inget svar så ring eller skicka epost igen. Vårt katteri är medlem i kattklubben Östkattens Kattklubb som är medlem av Sverak, Fife och vi är också medlem av The Maine Club och Mainecoon-katten. Dessutom vill vi veta ditt stamnamn och adressen till din hemsida.


Kattungar till salu 2016

Sidenspinnarens Kornelia (n21) som mamma, även han är en riktig myskille.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg