fredag 24 augusti 2018

Frontlastarcontainer

En täckt frontlastarcontainer har tagits fram och är i första hand designad för kyrkogårdsförvaltning, bostadsbolag med flera. Topphängd frontlucka för tömning och taklucka för att lägga skräpet i. Precis som vanligt så erbjuds containern i valfri färg. Frontlastarcontainer med hk k-sugen lövlastare.


Perfekt att koppla i lastarfästet bra lösning då man inte vill dra vagn.

Topphängd lövlastarläm för lövsugen, kapelltak med stroppar och ban slangkrokar på sidorna för sugslang i transport. Robust container i kraftig balk konstruktion till byggarbetsplatser , skrot , metall , sopor ,. En frontlastarcontainer passar bra för de flesta mindre och medelstora verksamheter med jämna avfallsflöden. Finns i både öppen och täckt utförande.


Avfallet töms och komprimeras direkt i lastbilen på schemalagda turer varför god och hållbar insamlingslogistik kan uppnås. Wicab hyr ut och säljer containrar. Objekt som ryms i ett paket, max 36.

Hos oss kan du hyra container och kärl per dygn, vecka, månad eller årsvis. Vi har containrar i olika storlekar alltifrån m³ till m³, både. ILAB erbjuder och konstruerar användarvänliga, säkra och funktionella containrar för insamling, sortering och transport av restprodukter i Norden. Det görs på plats med hjälp av lastbilens armar vilka lyfter upp containern och tömmer den och därefter komprimeras avfallet i bilen. PWS utvecklar och producerar produkter och tjänster för avfallshantering och källsortering.


Våra avfallskärl är utformade för det nordiska klimatet. Nässjö Miljö och återvinning är ett återvinningsföretag beläget i Norrboda i Nässjö. Vi kan tillgodose de flesta företag och privatpersoners behov när det. Att fånga en verksamhet med mer än 5anställda och alla våra fordonstyper i en film på minuter är en utmaning.


Men här är den, filmen. Avsedd för uppställning mot lastkaj. Leave a Reply Cancel reply. Standardutförande levereras med dräneringshål i botten.


Bilder visar modell och är inte anpassade efter respektive volym. Kontakta BNS Container för.

K-Vagnen frontlastarcontainer Grönytemaskiner säljes och köpes. Vi kan hjälpa er att ta fram den container som ni behöver, allt från frontlastarcontainer till bygglyftscontainer. SITA erbjuder heltäckande containertjänster för avfall och återvinningsmaterial. SITA har containermodeller som passar alla företag och verksamheter, oavsett branch. Från frontlastarcontainer till bygglyftscontainer.


Med SITAs slamsugning- och spolbilar hjälper SITA dig snabbt och effektivt. Vi har mycket nära band till våra kunder, med ömsesidigt utbyte av värderingar. Fyll i detta formulär så får Du tillbaka ett förslag med en kalkyl som visar om och hur mycket pengar Du kan spara!


Fyll bara i de rutor du känner till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg